FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

Dan Petrescu, propus la Parma: „Cred că viitorul lui e la echipa națională”

Dan Petrescu //FOTO: Imago
Dan Petrescu //FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 12:26 / Actualizat duminica, 08 august 2021 12:34

Giovanni Becali a dezvăluit că a încercat să-l ducă pe Dan Petrescu la Parma, echipă recent retrogradată în Serie B, dar italienii au ales antrenor. 

Impresarul a dezvăluit azi că l-a propus pe antrenorul de 53 de ani la Parma, dar italienii l-au preferat pe Enzo Maresca.

În plus, Becali este de părere că fostul internațional român ar fi o variantă foarte bun pentru banca naționalei României.

Dan Petrescu, propus la Parma și naționala României

„Eu am propus un antrenor la Parma. Căutau un antrenor care să cunoască fotbalul italian, să știe engleză și italiana și să fie tânăr. L-am propus pe Petrescu. Avea o parte din aceste calități, dar Parma l-a ales pe Enzo Maresca.

„Petrescu stă atât de bine cu situația financiară, a fost la atâtea cluburi, a ajuns la o vârstă, are maturitate deplină... Eu cred că viitorul lui Dan Petrescu ar fi la echipa națională! E părerea mea. 

Ar fi și o pace între Federație și Generația de Aur. Ar fi și o reparație morală și profesională. E părerea mea și nu știu dacă se va întâmpla”, a spus Giovanni Becali la emisiunea „DigiSport Matinal”.

  • De patru ori campion în Liga 1 (de trei ori cu CFR Cluj, o dată cu Unirea Urziceni), Petrescu e liber de contract din februarie, când a plecat după doar 8 meciuri de la Kayserispor.
  • De-a lungul carierei a mai antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Sunning, Al Nasr și CFR Cluj. 

VIDEO Dan Petrescu a fost dorit de Real Madrid;„A venit Giovanni cu oferta asta”

Citește și: 

Ofertă pentru Dennis Man! Un club din Ligue 1 a pus ochii pe internaționalul român

Noi detalii despre situația lui Florin Tănanse: „Nu se leagă nimic!” » Giovanni Becali explică greșeala căpitanului de la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
126274606358117
Tony Bryder  •  08 August 2021, 19:56

Mai fratilor au defilat si am schimbat o sumedenie de selectioneri Din toti unul este mai bun Victor Piturca chiar daca impune un joc defensiv dar totusi ar aduce liniste ordine echilibru avem mare nevoie de criteriile astea

126274606358117
Tony Bryder  •  08 August 2021, 19:56

Mai fratilor au defilat si am schimbat o sumedenie de selectioneri Din toti unul este mai bun Victor Piturca chiar daca impune un joc defensiv dar totusi ar aduce liniste ordine echilibru avem mare nevoie de criteriile astea

magic4ever
magic4ever  •  08 August 2021, 18:19

Dan Petrescu este cea mai buna varianta pentru echipa nationala...nu o sa jucam spectaculos(nu ca avem cine stie ce fotbalisti foarte creativi, extra tehnici sau dribleori desavarsiti, avem fotbalisti mediocri), dar cu el selectioner nu o sa mai avem niciodata emotii cu Armenia sau Islanda si nu o sa mai fim o victima sigura in fata echipelor mari...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează