FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19 1-2

Dan Petrescu n-are milă și dă de pământ cu naționala U19: "Îi lăudam degeaba! Ce făcuseră?"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 23:43

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, e dezamăgit după ce naționala U19 a ratat calificarea la EURO 2018. Tehnicianul e de părere că naționala lui Adrian Boingiu a fost lăudată prea devreme, mai ales că nu obținuse calificarea.

"Se vorbește prea mult despre echipa asta și tare mi-era că nu se califică. Și din păcate am avut dreptate. Nu trebuia să-i lăudăm atât, pentru că nu făcuseră nimic.

Deja se vorbea că doi jucători trebuie să meargă la naționala mare. Nu e în regulă. Nu mi se pare corect. I-am lăudat mult, dar degeaba. Ei nu realizaseră nimic.

Dacă se calificau, OK, meritau lăudați. Dar așa? Ce să facem, asta este. Nu mi-a plăcut ce a făcut Moruțan, chiar dacă e foarte talentat", a zis Dan Petrescu la TV Digi Sport.

România U19 a pierdut meciul cu Ucraina U19, scor 1-2 și a ratat calificarea la turneul final. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
deva1
deva1  •  28 Martie 2018, 16:46

Domnule antrenor Adrian Boingiu,sigur stiau jucatorii ca scoaterea unui tricou se sanctioneaza cu cartonas galben? Daca Morutan stia inseamna ca in cea mai mare parte e vina lui ! dar daca nu stia sau nu stiau?atunci e vina dvs . si a stafului si a antrenorilor de la cluburile de unde vin! de cate ori ati facut o sedinta de pregatire cu un arbitru adus la lotul acesta de U19? sa le explice regulamentul cap -coada , cu video , fotografii, etc? Domnule Burleanu de cate ori?

razar99
razar99  •  28 Martie 2018, 13:24
Postat de mariuss72 pe 28 Martie 2018, 10:21

Uite ce facea Dan Petrescu pe la 20 de ani: Steaua: Lung - D Petrescu, Bumbescu, Iovan, Ungureanu - T Stoica, D Minea, Hagi, Rotariu (46 Balint) - Lacatus, Piturca...e finala CCE cu AC Milan, dar tu esti prea prost, pur si simplu nu te duce capul. Da, a ratat un penalty crucial la CM94, la fel a facut si Baresi in finala cu Brazilia, si au pierdut titlul mondial. Nu te duce bila, romanache obosit.

dc pt tine 18=20 fugi la clasa intai...si la 20 ani Dan petrescu era imprumutat pe la scornicesti...iar de finala de care zici u din 89 era pe la 22 ani... dc tot ma jignesti macar foloseste-ti si creierasul, sau macar sa ai habar cand e nascut omul dc tot il sustii

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  28 Martie 2018, 12:38
Postat de Dan Dumitrescu pe 28 Martie 2018, 10:45

Dan petrescu are dreptate. Numai la noi se sare cu laudele dupa o fenta dar pierdem calificarile pe banda rulanta. Se pare ca multi au baut apa dupa Becali si uite unde am ajuns. Mai rezervati in laude si mai exigenti cu rezultatele, ar fi o atitudine sanatoasa. Asa s-au pierdut multi jucatori tineri pe care i-ati coplesit cu comparatii magulitoare dar erau baloane de sapun. Generatia Under 19 s-a ratat lamentabil tocmai datorita supralicitarii valorii si slabei pregatiri psihice a jucatorilor. Prudenta domnilor, prudenta!

si sa fiu si on topic sunt mandru de ce au jucat u19 .. da e greseala lui morutan pentru rosu .. eu il amendam .. cum as amenda toti simulatorii .. asta ar trebui sa faca antrenorii .. de 2-3 ani imi place cum se prezinta nationalele .. usor usor intram in normalitate .. eu unul personal sper sa ramana burleanu .. de cand a venit la frf am inceput sa fim mai normali .. gata cu spagile .. gata cu comisioanele ... lupescu (parerea mea ) nu e de nationala .. nush de ce dar eu il vad ca un spagar .. daca ieise la frf o sa`l aduca pe prunea si o sa distruga tot .. ei vor 50 de echipe in liga 1 .. dar eu va spun atat .. nu avem echipe .. daca bagam iar 20 de echipe .. o sa avem dion nou doar blaturi ordinare in romania .. si nu vom mai scoate capul din europa vreodata ;)

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close