FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2021

DANEMARCA U21 - ROMÂNIA U21 2-1 // FOTO Eșec dramatic în Danemarca! Florinel Coman ratează un penalty în prelungiri, iar România U21 pierde primul meci din campania pentru Euro 2021

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 19:30

România U21 a pierdut la Aalborg, cu Danemarca U21, scor 1-2, primul meci din preliminariile pentru EURO 2021. Florinel Coman a marcat un gol și a ratat penalty-ul care ne putea aduce un punct în ultimul minut de joc. 

Danezii au deschis scorul încă din minutul 3, când Andreas Skov Olsen (19 ani) n-a fost atacat de nimeni la marginea careului și a marcat cu un șut la colțul lung. Naționala lui Mirel Rădoi a continuat să aibă probleme și n-a prea ieșit din propria jumătate până în minutul 33, dar șutul lui Darius Olaru a fost respins de portarul advers. 

Repriza secundă tot danezii au început-o mai bine. În minutul 56, Rațiu a dat o pasă greșită la mijlocul terenului, mingea a ajuns la danezi, care au dus rapid balonul în careu, iar același Olsen a realizat dubla. 

Golul nostru de onoare a venit cu 10 minute înainte de final, când Florinel Coman a prins un șut superb de la 25 de metri și a adus aminte de reușita din partida cu Anglia, de la EURO 2019. 

Florinel Coman putea fi eroul meciului în prelungiri. George Ganea a scos un penalty, însă șutul „șeptarului” de la FCSB a fost respins în corner de portarul danez.

Danemarca U21 - România U21 2-1

  • Au marcat: Skov Olsen 3', '56 / Fl. Coman '80

Clasament Grupa 8

DANEMARCA U21 - ROMÂNIA U21 2-1 // FOTO Eșec dramatic în Danemarca! Florinel Coman ratează un penalty în prelungiri, iar România U21 pierde primul meci din campania pentru Euro 2021


FINAL DE MECI!
min. 90+3: RATARE! Florinel Coman trimite în dreapta portarului și acesta respinge cu mâna în corner.
min. 90+2: Ganea e faultat în careu și arbitrul dictează penalty!
min. 80: GOOOOOOOL ROMÂNIA! Florinel Coman prinde un șut asemănător cu cel din meciul cu Anglia și reduce din handicap. Șutul său de la 25 de metri lovește bara laterală și intră în poartă.
min. 75: Chindriș trimite din prima din interiorul careului, dar mingea se duce peste poartă. Pe reluări se vede că un adversar îi pune talpa direct pe gleznă în momentul șutului, fără ca arbitrul să dicteze penalty.
min. 69: O nouă ocazie pentru adversarii noștri de azi, dar de această dată Aioani respinge cu vârfurile degetelor în corner.
min. 65: Danezii lovesc pentru a doua oară bara în acest meci.
min. 62: Pașcanu greșește și el în fața careului, dar tot el revine și degajează mingea din piciorul unui adversar.
min. 56: GOL DANEMARCA! Rațiu dă o pasă greșită la mijlocul terenului, danezii recuperează, mingea ajunge în fața porții la Skov Olsen și acesta înscrie.
min. 50: Boboc ia o acțiune personală pe partea stângă și șutează, însă portarul prinde balonul.
min. 46: A început repriza secundă!

PAUZĂ
min. 42: Florinel Coman execută lovitura liberă în stânga portarului, dar acesta din urmă respinge cu o mână mingea pe care scria gol.
min. 41: Florinel Coman driblează doi adversari și e faultat la marginea careului. Nikolas Nartey vede cartonașul galben pentru intervenția sa.
min. 33: Olaru șutează cu stângul din interiorul careului, dar portarul danezilor respinge în față, însă acolo nu se află niciun român.
min. 28: Danezii fac pressing și câștigă mingea în careul nostru. Dima însă salvează de pe linia porții o minge șutată de Olsen.
min. 24: Florinel Coman trimite primul șut important spre poarta danezilor.
min. 16: România trece printr-o nouă situație periculoasă. Mingea centrată de pe partea stângă lovește bara porții lui Aioani și balonul ajunge la jucătorii noștri.
min.14: Bruun Larsen șutează de la 25 de metri și îl pune serios la treabă pe Aioani, care respinge cu greu în corner.
min. 6: Danezii continuă să atace, însă de această dată apărarea noastră stă bine la ofsaid.
min. 3: GOL DANEMARCA! Andreas Skov Olsen (19 ani) intră cu mingea la picior în care, nu-l atacă niciun adversar și marchează la colțul lung. Fundașii români au fost lipsiți total de agresivitate, facilitând execuția danezului.
A început meciul!

Foto: FRF

Click AICI pentru live + statistici

Echipele de start

Danemarca U21: Christensen - Anyembe, Sorensen, Nelsson (cpt), Poulsen - Hjulmand, Nartey, Holse - Olsen, Bruun Larsen, Dreyer 
Rezerve: Vindhal-Jensen, Odgaard, Jensen, Ibsen, Amundsen, Damsgaard, Madsen, Kofod, Rasmussen 
Antrenor: Albert Capellas Herms

România U21: Aioani - Rațiu, Pașcanu, Dima, Boboc - Dragomir, T. Băluță (cpt), Olaru - Drăguș, Petre, Fl. Coman
Rezerve: Dur-Bozoancă, R. Grigore, Ganea, Oaidă, Chindriș, Velisar, Ciobanu, Neicuțescu, Dobre
Antrenor: Mirel Rădoi

Stadion: Aalborg Portland Park 

LOTUL ROMÂNIEI PENTRU MECIUL CU DANEMARCA  

Portari: Aioani (Chindia Târgoviște), I. Rus (Turnu Măgurele); Dur-Bozoancă (U Cluj) 

Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal), Chindriș (FC Botoșani), Ricardo Grigore (Dinamo), Pașcanu (CFR Cluj), Constantin Dima (Astra), Boboc (Viitorul), Velisar (Gaz Metan Mediaș); 

Mijlocași: Tudor Băluță (Brighton), Oaidă (FCSB), Andrei Ciobanu (Viitorul), Olaru (Gaz Metan ), Vlad Dragomir (Perugia), Carnat (Sepsi), Mihai Dobre (Bournemouth), Neicuțescu (Dinamo), Florinel Coman (FCSB); 

Atacanți: Adrian Petre (Esjberg), Drăguș (Standard Liege), George Ganea (Viitorul)

PROGRAMUL „TRICOLORILOR” ÎN GRUPĂ: 

  • 10 septembrie 2019: Danemarca – România
  • 10 octombrie 2019: România – Ucraina
  • 14 octombrie 2019: România – Irlanda de Nord
  • 14 noiembrie 2019: România – Finlanda
  • 19 noiembrie 2019: Irlanda de Nord – România
  • 31 martie 2020: România – Danemarca
  • 4 septembrie 2020: Finlanda – România
  • 8 septembrie 2020: Malta – România
  • 9 octombrie 2020: Ucraina – România
  • 13 octombrie 2020: România – Malta

La turneul Euro U21, care va fi găzduit de Ungaria și de Slovenia, se califică, alături de gazde, toate câștigătoarele celor 9 grupe din preliminarii plus cea mai bună a doua clasată. Celelalte opt poziții secunde joacă baraje și se mai califică patru. În calificări și la European pot participa fotbaliști născuți după 1 ianuarie 1998.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (188)
amicu
amicu  •  12 Septembrie 2019, 08:33
Postat de mal. pe 11 Septembrie 2019, 09:41

Apropos de CE din vară, la care nu încetam sa ne referim... Gurile rele dar cunoscătoare zic că acel CE a fost mincinos; zic ei ca echipele cu care am jucat au avut probleme de lot. Astfel, din lotul obișnuit de 15 cu care se planifica un meci, zic aceștia că: Angliei îi lipseau 11 oameni, Franței 8 si Croației vreo 6. Nu bag mâna in foc, așa am citit pe un site specializat!

asta nu este o scuza pentru nimeni. Asa poti spune si de Liverpool in finala cu Real ca a pierdut ca Salah a fost lovit de catre pacaliciul ala de Ramos si de aia a castigat Real finala. Sau ca fcsb e la fund din cauza accidentatilor. Mereu trebuie sa iei din meritele unora, doar ca cealalta are probleme?

amicu
amicu  •  12 Septembrie 2019, 08:31
Postat de caminero pe 11 Septembrie 2019, 08:56

Șezi blînd, că Danemarca a jucat și ea la turneul final de tineret din vară, doar că tu ești mai habarnist, așa ... De fapt, golul 2 al lor a fost o copie destul de exactă a golului 2 pe care l-au primit de la nemți (0-3) în acel turneu final (pasă damboulea la mijlocul terenului, intercepție, contraatac rapid, pasă la vîrf, șlut și gol). Sper că nu confund ...

lasa cititul printre randuri si vezi ce am scris. Esti *** *** sau care e problema ta? A fost Danemarca in Semifinale la Euro U21 si nu stim noi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  11 Septembrie 2019, 11:51

Florinel Coman este prea mic..nu are ce cauta la nationala mare...

Vezi toate comentariile (188)
Comentează
Close