NATIONALA  ·  ROMÂNIA

Dani Coman, dezvăluiri picante din trecutul lui Adi Mutu: "«Brontozaurul» tot umbla cu el și îl întrebam de ce" :D

Juniorul Mutu, cu șapcă, încadrat de Cătălin Munteanu (stânga) și Senin. foto: libertatea
Juniorul Mutu, cu șapcă, încadrat de Cătălin Munteanu (stânga) și Senin. foto: libertatea

Joi, 11 Octombrie 2018, 18:05

Dani Coman și-a adus aminte de juniorul Adrian Mutu de la FC Argeș. Fostul portar piteștean, despre cel care avea să ajungă în atacul lui Juventus: "«Brontozaurul», cum îl poreclisem, a fost un copil foarte ambițios, care întotdeauna a visat să ajungă mare fotbalist, chiar dacă fizicul nu îl ajuta foarte mult". 

"Mutu era un jucător bun, nu era foarte talentat, dar era un jucător care trata toate antrenamentele la sută la sută din potenţial. Era jucător care plângea după fiecare antrenament în care echipa lui pierdea, un copil care rămânea după fiecare antrenament pentru a executa lovituri libere penalty-uri şi şuturi la poartă.

Cred că pe la 12-13 ani umbla cu un dicţionar româno-italian şi îl întrebam de ce. Ce tot citeşte dicţionarul româno-italian? Şi îmi spunea: Dani, o să vezi că eu o să ajung în Italia, o să joc în Italia! O să vezi tu ce fotbalist o să ajung eu.

Îmi aduc aminte că era un pic mai grăsuţ. Porecla lui era Brontozaur. Noi îi spuneam Broni. Îl răsfăţam aşa, îi spuneam Broni. Acum nu îi mai spunem. Poate câteodată. Însă el spunea tot timpul: «O să vedeţi voi ce fotbalist o să ajung eu, o să joc în Italia, o să fiu cel mai bun!». Avea un pishic extraordinar şi tupeu, în sensul bun al cuvântului, care l-a ajutat de-a lungul carierei", a zis Dani Coman la Telekom Sport.

Mutu a strâns 77 de selecții pentru România și a marcat de 35 de ori, fiind la egalitate cu Gică Hagi. De-a lungul carierei, Mutu a jucat la FC Argeș, Dinamo, Inter, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City, ASA Târgu Mureș.Nu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (1)

ursul_supraponderal  •  11 Octombrie 2018, 20:23

Un jucător de excepție.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1