NATIONALA  ·  RĂZVAN LUCESCU LA NAŢIONALĂ

Dani Coman: "Mutu are o relaţie foarte bună cu Răzvan, nu am ce să intermediez"

Miercuri, 29 Aprilie 2009

Goalkeeperul lui FC Braşov, Dani Coman, se arată încrezător în şansele lui Răzvan Lucescu de a reuşi la echipa naţională şi spune că tehnicianul nu va avea probleme cu nici unul dintre liderii reprezentativei.

"Răzvan e un antrenor tînăr, inteligent, e foarte important pentru el să ajungă la echipa naţională. Ne bucurăm cu toţii pentru el, deşi sîntem trişti pentru că nu-l vom mai avea alături de noi la Braşov. Ce va fi din vară vom vedea, probabil va veni alt antrenor care va avea obiective la fel de serioase ca şi Lucescu.

Nu cred că domnul Niculaie îi va împiedica să ajungă la echipa naţională, e visul lui şi sper să se îndeplinească. Răzvan ştie să lucreze cu un grup, nu va avea probleme de disciplină. Adi Mutu are o relaţie foarte bună cu el, nu am de ce să intermediez eu o relaţie între cei doi", a spus Coman la GSP TV.Adelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar nu i-a cumpărat-o nici o televiziune. Am aflat și motivul

Libertatea

Comentarii (5)

 •  29 Aprilie 2009, 15:00

@cosmin57 faci reclama la un site de pariuri dar nu stii mare lucru despre fotbal.daca razvan avea 28 de ani inseamna ca era antrenor de sferturi UEFA la 25?nu te prea duce capu. Iar asta cu "baiatul lui tata" ai preluat-o de la toti papagalii de pe la televizor. Imbecilule!

 •  29 Aprilie 2009, 14:41

Stai linistit Lodricel....este ambitios rau ..si o sa vrea sa demonstreze ca are valoare.Daca e vreun jucator la steaua in forma si bun ...sigur il va lua. Sigur nu isi permite orgolii prostesti

 •  29 Aprilie 2009, 13:59

ba da domnu coman...poti intermedia niste goluri de la rapid,k am vazut k te pricepi

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:30 Tenis, ATP

Turneul din Hamburg

Digi 2, Telekom 3
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Jurmala

Digi 2
14:05 Ciclism

Turul Franței

Eurosport
16:40 Scrimă

CM: Budapesta

Eurosport 2
17:00 Tenis, WTA

Turneul din Palermo

Digi 3
Program TV complet

Liga 1