NATIONALA  ·  RĂZVAN LUCESCU LA NAŢIONALĂ

Dani Coman: "Mutu are o relaţie foarte bună cu Răzvan, nu am ce să intermediez"

Miercuri, 29 Aprilie 2009

Goalkeeperul lui FC Braşov, Dani Coman, se arată încrezător în şansele lui Răzvan Lucescu de a reuşi la echipa naţională şi spune că tehnicianul nu va avea probleme cu nici unul dintre liderii reprezentativei.

"Răzvan e un antrenor tînăr, inteligent, e foarte important pentru el să ajungă la echipa naţională. Ne bucurăm cu toţii pentru el, deşi sîntem trişti pentru că nu-l vom mai avea alături de noi la Braşov. Ce va fi din vară vom vedea, probabil va veni alt antrenor care va avea obiective la fel de serioase ca şi Lucescu.

Nu cred că domnul Niculaie îi va împiedica să ajungă la echipa naţională, e visul lui şi sper să se îndeplinească. Răzvan ştie să lucreze cu un grup, nu va avea probleme de disciplină. Adi Mutu are o relaţie foarte bună cu el, nu am de ce să intermediez eu o relaţie între cei doi", a spus Coman la GSP TV.Prima țară care a scăpat de coronavirus. Toţi cetăţenii s-au vindecat

Libertatea

Comentarii (5)

 •  29 Aprilie 2009, 15:00

@cosmin57 faci reclama la un site de pariuri dar nu stii mare lucru despre fotbal.daca razvan avea 28 de ani inseamna ca era antrenor de sferturi UEFA la 25?nu te prea duce capu. Iar asta cu "baiatul lui tata" ai preluat-o de la toti papagalii de pe la televizor. Imbecilule!

 •  29 Aprilie 2009, 14:41

Stai linistit Lodricel....este ambitios rau ..si o sa vrea sa demonstreze ca are valoare.Daca e vreun jucator la steaua in forma si bun ...sigur il va lua. Sigur nu isi permite orgolii prostesti

 •  29 Aprilie 2009, 13:59

ba da domnu coman...poti intermedia niste goluri de la rapid,k am vazut k te pricepi

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1