NATIONALA  ·  SELECȚIE

Dezvăluiri incendiare din interiorul naționalei: „Îmi dădeau mesaje să nu-l convoc pe Ianis Hagi! Am avut o presiune fantastică”

Ianis Hagi a impresionat pentru România U21 +4 FOTO
Ianis Hagi a impresionat pentru România U21

Sambata, 23 Mai, 09:30

Daniel Isăilă, fostul selecționer al României U21 și cel care a avut o contribuție importantă la calificarea la EURO U21, a vorbit despre perioada petrecută pe banca „tricolorilor” și a vorbit despre Ianis Hagi.

Fost selecționer în perioada decembrie 2016-iunie 2018 și actual antrenor la Al Hazm, Isăilă dezvăluie că, atunci când Ianis Hagi era la Fiorentina și nu juca, au existat presiuni pentru ca mijlocașul de 21 de ani, aflat acum la Rangers, să nu fie chemat la lot.

„Ianis Hagi e un jucător extrem de talentat! E fantastic! Îmi aduc aminte că eram extrem de criticat că îl selecţionam când nu juca la Fiorentina. Diferiţi preşedinţi de cluburi îmi tot trimiteau mesaje. Am avut o presiune fantastică. Şi uite că nu m-am înşelat. 

E un jucător care în orice moment îţi poate decide singur un joc. Jucătorii ca el sunt rari şi trebuie susţinuţi, trebuie încurajaţi. Eu cred foarte mult în el. Trebuie să îşi găsească un mediu propice și cred că l-a găsit acum. Se simte foarte bine la Rangers”, a declarat Daniel Isăilă la TV Telekom Sport.

Ianis Hagi a fost la Fiorentina între iulie 2016 și în ianuarie 2018, timp în care a bifat doar două meciuri la echipa de seniori, jucând mai mult la Fiorentina Primavera. În această perioadă, Daniel Isăilă, cel care l-a debutat la România U21, l-a convocat de 8 ori.

16 meciuriși 4 goluri are Hagi la România U21

10 partidea jucat Ianis pentru naționala mare a României

VIDEO Daily Mail anunță transferul lui Ianis Hagi! 

Citește mai multe știri despre Ianis Hagi:Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (10)

lake1001  •  23 Mai 2020, 15:48

Tînărul ăsta cu cît lustruieşte banca cu atît îi creşte valoarea. Se vede că are expetienţă. I-a prins bine Fiorentina, banca de lansare :):)

portardelegenda  •  23 Mai 2020, 13:42

Ianis nu e rau dar se exageraza cu valoarea sa. Isaila confirma diplomatia tipic balcanica prin care e bine sa nu te p...si contra vantului. ( regelui) . Natie de obedienti

Alice Popa  •  23 Mai 2020, 12:55

Isaila are dreptate. Ianis si-a dovedit valoarea si a ajuns de la necunoscuta Fiorentina la uriasul club de valoarea intergalactica Genk! Care l-a imprumutat ca sa scape de el.

Vezi toate comentariile (10 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1