FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Aspectul care l-a deranjat pe Pancu la România U21 - Albania U21 5-0: „Trist, chiar nu sunt obișnuit cu asta”

Daniel Pancu/ foto: Crisit Preda (GSP)
Daniel Pancu/ foto: Crisit Preda (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 23:15 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 00:09

Daniel Pancu, selecționerul României U21, a analizat victoria categorică cu Albania U21, scor 5-0, în preliminariile EURO 2025.

Pe lângă lucrurile pozitive din teren, Pancu s-a arătat deranjat de atmosfera din Giulești. Au fost doar aproximativ 1.500 de fani la meci, un lucru neobișnuit pe stadionul Rapidului.

VIDEO. Pancu: „Atmosfera a fost chiar tristă”

„A fost neașteptat de ușor astăzi, vă spun sincer. Mă așteptam la un joc mult mai greu. Asta înseamnă că acolo (n.r. în tur, 2-3 de la 2-0)... Nu știu ce s-a întâmplat. Eram și lipsiți de omogenintate, nu cunoșteam jucătorii. Sunt lucruri care se întâmplă destul de rar în fotbal, să conduci 2-0 să mai ai ocazii de 3-0 sau 4-0 și în final să pierzi. 

Am învățat foarte multe din acea înfrângere, nu am mai repetat nici măcar o jumătate de greșeală în aceste 3 jocuri cu Armenia, Finlanda și Albania. Acesta cred că e lucrul cel mai bun pe care putem să-l remarcăm la echipa noastră. Nu a fost ideea unei revanșe, ne-am gândit doar la puncte. 

România U21 a spulberat Albania! Victorie uriașă pentru Daniel Pancu
România U21 - Albania U21
România U21 a spulberat Albania! Victorie uriașă pentru Daniel Pancu

Practic, cu această victorie avem un meci mai puțin decât ei și avantajul meciurilor directe. Putem spune că în seara asta am intrat cu șanse reale la calificare, la primele două locuri din grupă. Suntem cu toții foarte mulțumiți, la 5-0 nu mai e nimic de spus. Organizare, forța grupului disciplină, toate autoimpuse. Sunt lucruri care se văd și în teren.

Mie mi se pare atmosfera tristă, vă spun sincer, la meciurile din Capitală. Am jucat în Giulești, dar nu cred că ar fi fost altfel în Ghencea, pe Ștefan cel Mare nu se poate, sau pe Arena Națională. Chiar nu sunt obișnuit cu atmosfera asta în Giulești. E chiar tristă, dar uite că ne-a purtat noroc și am făcut 6 puncte”, a declarat Pancu.

Pancu: „Relaxarea eu n-o permit, doar în seara asta și mâine cel târziu”

Pancu a vorbit și despre meciul cu Elveția, liderul grupei, de marți.

„E un moment greu de gestionat pentru noi. N-avem în sânge chestia asta de a gestiona momentele bune. Relaxarea eu n-o permit, doar în seara asta și mâine cel târziu. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Elveția, pe un teren sintetic, va fi foarte greu. Pe hârtie, ei sunt mai bine cotați. 

Sper să se termine mâine la seniori, pentru că avem nevoie de calificare ca de aer. Sper ca marți să jucăm ambele echipe doar pentru locul 1” a declarat selecționerul României U21.

Clasamentul grupei României U21

Aspectul care l-a deranjat pe Pancu la România U21 - Albania U21 5-0: „Trist, chiar nu sunt obișnuit cu asta”
Clasamentul grupei României U21

Citește și:

Pe urmele familiei Lucescu » Cum a apărut Pancu în Giulești la România U21 - Albania U21
ROMÂNIA U21
Pe urmele familiei Lucescu » Cum a apărut Pancu în Giulești la România U21 - Albania U21
Gică Popescu verdict dur înaintea duelului cu Israel: „Suntem proști dacă facem asta!”
Israel - România
Gică Popescu verdict dur înaintea duelului cu Israel: „Suntem proști dacă facem asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  18 Noiembrie 2023, 15:16

Bravo Daniel Pancu ! Bafta in continuare . Seriozitatea trebuie continuata .

cobra
cobra  •  18 Noiembrie 2023, 08:01

Felicitari pentru rezultate PANCONE! Daniel, chestia ..." Relaxarea eu n-o permit, doar în seara asta și mâine cel târziu"...ai invatat-o din propiile greșeli ...cand umblai cu mine prin Moscova (Victor) Iti doresc noroc in ceea ce faci! Și iti mai doresc ceva... Tu si Ady sa lucrați impreuna la echipa voastră de suflet!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează