FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLI IAȘI

Daniel Pancu nu concepe ca Mirel Rădoi să plece de la națională: „Ar însemna o înfrângere a generației noastre, de antrenori tineri” + Se vede selecționer peste 15-20 de ani!

Daniel Pancu îl susține pe Mirel Rădoi
(foto: Raed Krishan/GSP)
Daniel Pancu îl susține pe Mirel Rădoi (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2020 13:59 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 14:05

Antrenorul Politehnicii Iași, Daniel Pancu, l-a încurajat astăzi, înr-o conferință de presă, pe selecționerul tricolorilor, Mirel Rădoi. 

„Sper să nu fie adevărate zvonurile că Mirel se gândește să renunțe! Ar însemna o înfrângere a generației noastre, de antrenori tineri. Ar veni un antrenor experimentat, care nu cred că ne-ar ajuta să obținem alte rezultate. Sunt aproape convins că rezultatele vor fi aceleași!” 

Antrenorul ieșenilor a explicat care e diferența între generația lui și cea actuală: „Când jucam la națională, veneam de la o echipă, Beșiktaș, care juca direct în grupele Champions League. Și mai aveam alți șapte-opt jucători cu o cotă mai bună ca a mea! Acum, am auzit că Alaba are salariu de 25 de milioane. Cu doi Alaba faci salariile întregii noastre naționale actuale! Salariile și valoarea jucătorilor fac diferența. Calitatea jucătorilor se vede atunci când joacă sub presiune”. 

Pancu a avut și un ton optimist: ”Trebuie să ne vedem lungul nasului și să ne dăm seama unde ne aflăm. E drept, putem bate și campioana mondială, însă doar dacă suntem toți apți, ne autodepășim, iar adversarul prinde o zi slabă”.

Antrenorul lui Poli Iași a spus că se vede selecționer doar peste 15-20 de ani. „Mie îmi place să muncesc zi de zi pe teren” a motivat Pancu.

Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Mirel Rădoi, nervos la conferința de presă: „Vi s-a părut că nu am «sânge în instalație»? Ce să facem? Să uităm fotbalul?”

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Concluzia lui Ilie Dumitrescu după înfrângerea României: „S-a văzut un progres!” » Ce problemă ridică

Playtech: TRAGEDIE pentru Oana Lis! A MURIT! A făcut anunțul trist


Comentarii (5)
risc_mix
risc_mix  •  15 Octombrie 2020, 17:46

Ce se mai apara impostorii intre ei. Care generatie de antrenori tineri? Pai ce ba Pancule si tu esti antrenor? Iar daca tu gadesti ca esecul unui individ este esecul unei generatii, atunci si eu am dreptul sa cred, raportandu-ma la acelas individ, ca sunteri o generatie de prosti, fara BAC, si fara licenta. De care Romania nu are nevoie.

viforul
viforul  •  15 Octombrie 2020, 15:30
Postat de dan2010 pe 15 Octombrie 2020, 15:03

pana una alta Radoi ar trebui sa plece. Aduce-ti domne unul cu experienta care i-si asuma ce face in fapte vine doar cu vorbe goale. Unul care i-si asuma sa joace ce avem nu vorbim in ceasul al 12-lea de proiecte pe termen lung! Prima data cluburile sa-si faca planuri pe termen lung si apoi mai vorbim la Nationala. Ce juniori au cluburile? Federatia le-a impus si ele nu-i lfolosesc! Chiar asa ce a scos Hagi la academie in toti acesti ani excluzand hibridul Zidano-Cruif ? vorbesc de vreun fotbalist serios cu continuitate?

Ce planuri? Abia reușesc sa-și tundă gazonul și tu vorbești se Academii de Juniori? Nu vezi ca toți sunt preocupați acum (ma rog, din 4 in 4 ani) sași facă stadioane, care mai de care mai moderne? Ia sa fi folosit un sfert din banii ăștia pentru copii! Am fi fost un model in lume ! Însă, bagind bani un copii nu se văd rezultatele imediat, într-un cuvint nu-i ajuta prea mult pe cei din prezent! Așa ca, înființăm echipe de seniori in toate găurile de lingă capitala, ne cumpărăm tricouri cu Brazilia, Germania sau Franța și facem galerie individuală in fata televizorului! Tot din 4 in 4 ani!

viforul
viforul  •  15 Octombrie 2020, 15:22

Nu cred ca are vreo importantă cine va fi antrenor peste 15-20 de ani. Suntem ca Feroe acum, vom fi fa Gibraltarul sau Fidji peste 20. Chestia asta cu plecatul lui Mirel este de fațada. Probabil ca s-au lămurit și aia de la FRF. Problema e ca acum, rămași și fără bani, nu putem aduce pe nimeni altcineva de valoare. De Ce un antrenor celebru ar accepta un asemena post?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close