FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO / EXCLUSIV „Sunteți pe nicăieri!” » Daniel Pancu, discurs frontal în vestiarul României U21

Daniel Pancu alături de Ionel Gane, „secundul” primei reprezentative
Daniel Pancu alături de Ionel Gane, „secundul” primei reprezentative

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 13:45 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 14:12

Daniel Pancu (46 de ani), selecționerul României U21, a analizat la GSP Live situația „tricolorilor mici” din campania de calificare la Euro 2025.

  • După 5 meciuri jucate, România U21 se clasează pe locul doi în grupa E, având 10 puncte acumulate din 3 victorii, o remiză și un eșec.
  • Naționala mică mai are de jucat în 2024 cu Armenia U21, Muntenegru U21, de două ori, Finlanda U21 și Elveția U21.
Daniel Pancu, fizic de invidiat la 46 de ani » Regulile pe care le respectă cu strictețe și ce îl sperie: „După 40 de ani, intervine sarcopenia”
INTERVIU
Daniel Pancu, fizic de invidiat la 46 de ani » Regulile pe care le respectă cu strictețe și ce îl sperie: „După 40 de ani, intervine sarcopenia”

VIDEO. Daniel Pancu: „Avem 51% șanse să mergem la Euro”

„Avem șanse 51% să ne calificăm, depinde doar de noi ce facem. Până acum lucrurile au mers bine. Puteau fi extraordinare dacă câștigam în Elveția. 

Am fost mai buni decât Albania, am bătut Finlanda, am bătut Armenia și am făcut remiză cu Elveția. Avem de jucat cu Muntenegru de două ori. Jocul decisiv îl văd în Finlanda, și apoi mai e partida de acasă cu Elveția”, a spus Pancu la GSP Live. 

Unde situează Pancone nivelul generației actuale în comparație cu precedentele de la U21? „Sunt jucători de mare talent și acum. Cred că nivelul e la fel ca cel din generațiile anterioare, comparabil și cu generația din Italia a lui Mirel”.

Daniel Pancu, mesaj pentru jucătorii României U21: „Sunteți pe nicăieri!”

Pancu a încercat să-i facă pe tinerii jucătorii români să înțeleagă importanța confruntărilor internaționale: 

„Îmi pare rău că ei n-au reușit să profite de turneul final de la București. Le spun tot timpul: «N-avem echipe în cupele europene. Voi nu jucați în cupele europene, nu sunteți în grupe, sunteți pe nicăieri! 

Voi credeți că un meci cu o echipă din partea a doua a clasamentului sau 10 goluri marcate cu nu știu cine e echivalent cu un gol sau două contra Elveției, unde vă vede toată Europa?!»

Și au înțeles mesajul, am fost mulțumit de comportamentul lor în general”.

1 puncta obținut România U21 la Euro 2023, terminând grupa pe ultimul loc. Naționala antrenată vara trecută de Emil Săndoi n-a marcat niciun gol în cele 3 partide disputate la București, pe „Stadionul Steaua”: 0-3 vs. Spania, 0-1 vs. Ucraina și 0-0 vs. Croația

Măsura valorii ți-o dai cu cei din Vest. Vrei, nu vrei, ne raportăm la ei, acolo ne dorim cu toții să ajungem. Deși acum vezi mulți tineri care vor să se transfere în Arabia, se gândesc la partea financiară de la 20 de ani, sunt lucruri care n-au cum să-i ajute. 

Cine are mentalitatea asta la 20 de ani, să meargă în Arabia pentru bani, le va fi greu să ajungă și în Arabia, nu mai spun de Vest

- Daniel Pancu, selecționer România U21

România U21 în preliminariile Euro 2025: 

  • 2-3 vs. Albania U21 
  • 2-0 vs. Armenia U21 
  • 1-0 vs. Finlanda U21 
  • 5-0 vs. Albania U21 
  • 2-2 vs. Elveția U21

VIDEO INTEGRAL. Emisiunea GSP Live cu Daniel Pancu

Mai multe articole din emisiunea GSP Live: 

Foștii rivali ai celor de la FCSB, după decizia lui Becali: „Eu văd altfel”
FCSB
Foștii rivali ai celor de la FCSB, după decizia lui Becali: „Eu văd altfel”
A băut până la 4 dimineața, a dat 5 goluri mahmur, apoi antrenorul l-a luat la palme pe teren: „Lumea a început să huiduie”
GSP LIVE
A băut până la 4 dimineața, a dat 5 goluri mahmur, apoi antrenorul l-a luat la palme pe teren: „Lumea a început să huiduie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
81mada
81mada  •  10 Februarie 2024, 16:10

Da Pancu, sunt pe nicaieri fotbalistii, asa cum sunt si antrenorii romani, tot pe nicaieri!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează