FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

GALERIE FOTO Detaliul care l-a impresionat pe Pancu la Tavi Popescu: „E un lucru rar. Mircea Lucescu ne zicea mereu asta”

Alina, iubita lui Tavi Popescu +38   FOTO
Alina, iubita lui Tavi Popescu

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 22:59 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 09:27

Daniel Pancu, selecționerul României U21, a vorbit despre Tavi Popescu (20 de ani), după ce l-a convocat la naționala de tineret.

  • Duelul cu Armenia, programat pe 13 octombrie, ora 20:30, se va juca în Giulești;
  • Meciul cu Finlanda este programat pe 17 octombrie, de la ora 18:00, la Sibiu.

Situația tensionată dintre cei doi s-a domolit, în urma neconvocării lui Tavi la meciul precedent, 2-3 cu Albania. Acum, Pancu a lăudat ultimele prestații ale lui Popescu și l-a lăudat pentru faptul că vrea să se căsătorească în curând cu Alina, iubita lui.

+34 FOTO

Pancu: „Îi doresc lui Tavi să rămână pe viață cu soția”

„L-am văzut în două jocuri după aia și mi-a plăcut. El asta nu-înțelege, mie îmi place de Tavi Popescu. Îmi plac fotbaliștii. Nu-l cunosc foarte bine, am fost cu ei la Euro, dar am avut alt statut și nu am avut discuții cu jucătorii, pentru că nu-mi permiteam. 

Îi doresc să rămână pe viață cu soția. E un lucru rar în ziua de azi să auzi că un băiat de 20 de ani că se însoară. Și nouă ne spunea Mircea Lucescu să ne însurăm mai repede, că e foarte important, dar nu mai sunt vremurile de atunci”, a declarat Daniel Pancu, la playsport.

+34 FOTO

Tavi s-a supărat că nu a fost convocat de Pancu în septembrie

La începutul lunii septembrie, când a văzut că nu a fost convocat pentru meciul cu Albania, Tavi Popescu a răbufnit la adresa lui Pancu, după meciul cu CSU Craiova, scor 3-0, în care a dat două assist-uri.

„Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. 

Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo”, a declarat Tavi Popescu după meciul cu CSU Craiova, 3-0, pe 2 septembrie.

Citește și:

Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru Belarus și Andorra! Ce schimbări a făcut selecționerul
PRELIMINARII EURO 2024
Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru Belarus și Andorra! Ce schimbări a făcut selecționerul
Marius Lăcătuș, ferm înainte de meciurile naționalei cu Belarus și Andorra: „Dacă nu câștigăm, nici nu avem voie să ne gândim la Campionatul European”
ROMÂNIA
Marius Lăcătuș, ferm înainte de meciurile naționalei cu Belarus și Andorra: „Dacă nu câștigăm, nici nu avem voie să ne gândim la Campionatul European”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
Nae_4774
Nae_4774  •  08 Octombrie 2023, 12:51

Iată că cineva spune care este problema principală a tinerilor "fotbaliști" cărora încă nu le-au crescut barba și mușchii: femeiuștile...și ele în curs de maturizare.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  08 Octombrie 2023, 10:44

Un articol extr3m de profund!))) Ceva de povestit la nepoti))) cum pana mea e posibil asa un jurnalism jalnic? Cineva spunea ca e ***))) si nu gresea deloc! Sunt curios daca o sa fiu cenzurat)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ghidibaca
Ghidibaca  •  08 Octombrie 2023, 09:42

Asta cu fatza și cu fizicul lui..Mai ales cum se exprima..Dacă nu era o tentativa de fotbalist murea fecioras...Pai dacă nu dădea cu piciorul în besica pe cuvânt dacă nu l confundai cu vre un ciobănesc anonim...cam atât de spus despre acest

Vezi toate comentariile (15)
Comentează