FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Continuă laudele pentru Valentin Mihăilă după debutul la echipa națională: „Are o calitate rară, dezvoltă o viteză incredibilă”

Valentin Mihăilă +36   FOTO
Valentin Mihăilă

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2021 07:44 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 08:07

Daniel Pancu (43) a lăudat jucătorii tineri din echipa națională, după meciul câștigat cu Macedonia de Nord, scor 3-2, iar fostul atacant a dezvăluit ce fotbaliști l-au impresionat.

Echipa națională a câștigat dramatic partida cu Macedonia de Nord, prima din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, iar Daniel Pancu a dezvăluit că a fost impresionat de jucătorii care au făcut pasul de la naționala U21, dar și de căpitanul lui FCSB, Florin Tănase. Însă, Valentin Mihăilă a fost cel mai lăudat după prestația sa la debutul sub „tricolor”.

Daniel Pancu: „Mihăilă are o calitate rară, dezvoltă o viteză incredibilă”

„Îmi plac mult jucătorii din atac. Jucătorii tineri, Mihăilă, Ianis a intrat bine, Man, Răzvan Marin, Tănase, chiar dacă el nu mai e un jucător foarte tânăr. Vorbesc despre jucătorii care au venit de la tineret. Mihăilă are toate calităţile să ajungă la un nivel foarte înalt. Are o calitate rară, tehnică în regim de viteză, dezvoltă o viteză incredibilă, foarte greu de marcat când este cu faţa la poartă şi pleacă pe spaţii. Ianis a crescut foarte mult, foarte matur. 

Man este în progres, se adaptează uşor-uşor cu rigorile fotbalului italian. Dar încă are o problemă, pentru că mulţi adversari îl lasă deliberat pe piciorul drept şi e păcat să nu profite de lucrul ăsta. Mă refer să stea mai mult să lucreze la execuţiile astea cu piciorul drept, şuturi la poartă, driblinguri sau centrări. E păcat, pentru că dacă nu-şi îmbunătăţeşte jocul acesta al piciorului drept va avea puţine realizări”, a declarat Daniel Pancu pentru Radio HIT Iași. 

Dar, am avut reacție, jucătorii care au intrat, Mihăilă și Hagi au făcut diferența.

Ilie Dumitrescu

Mihăilă a fost senzațional, extraordianar, a avut o formă foarte bună și a marcat, iar asta îi va da mai mult curaj. A fost un pericol pentru apărarea adversă și este un mare câștig pentru echipa națională. 

Narcis Răducan

Mi-a plăcut Ianis Hagi, chiar și Mihăilă, care este un talent uriaș.

Igor Angelovski, selecționerul Macedoniei de Nord

Mi-a plăcut Mihăilă, care trebuia să joace titular. A adus puțină nebunie, incisivitate și a destabilizat defensiva adversă. A adus un super gol, a fost omul care declanșa momentele de atac.

Viorel Moldovan

Viteza a fost atuul lui de mic. În familie vedem împreună toate meciurile lui și suntem mândri că a bucurat o țară întreagă cu acest gol.

Marian Mihăilă

VIDEO. Silviu Bogdan, întâmplare amuzantă cu Valentin Mihăilă: „Nu am crezut. L-am sunat imediat pe taică-su”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Prestație de pensionar » Jucătorul care trebuie să fie liderul naționalei lui Rădoi a fost praf cu Macedonia de Nord

Mirel Rădoi, tocat mărunt de un fost selecționer: „A ratat cea mai ușoară calificare, acum aceleași promisiuni!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close