FOTBAL  »  NATIONALA  »  RUSIA - ROMÂNIA, AZI, 18:00, DOLCE1, GSP.RO

Daum a plecat în Rusia fără șapte dintre titularii cu Polonia » ”E deja haos!”

Benzar a fost integralist cu Polonia, n-a dat semne că ar fi accidentat, însă n-a mai urcat în avionul de Rusia
Benzar a fost integralist cu Polonia, n-a dat semne că ar fi accidentat, însă n-a mai urcat în avionul de Rusia

Articol de , - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 00:00

Șapte dintre jucătorii care au evoluat cu Polonia nu a mai făcut deplasarea pentru amicalul de diseară cu Rusia.

Degringolada pare să se fi instalat nu doar în jocul "tricolorilor", dar şi în sânul echipei, în afara gazonului. Zece dintre fotbaliștii care au fost în lotul pentru meciul cu Polonia au dispărut din cel pentru amicalul de azi, cu Rusia!

Înţelegerea cu Ludogoreţ

În cazul a doi dintre jucători, lucrurile erau clare chiar dinaintea partidei cu Polonia. Din cauza accidentării lui Denis Alibec, Daum a fost nevoit să-l convoace pe Claudiu Keşeru. Ludogoreţ a fost de acord, dar a pus condiţii: Keşeru, dar şi Moţi revin la formația de club imediat după întâlnirea cu leșii, pentru a putea evolua în restanţa de mâine cu Beroe Stara Zagora.

Oficial accidentaţi sau cu alte probleme

Pentru alţi absenţi de la Groznâi, în vederea partidei de azi, conducerea FRF a dat o serie de motivaţii. Pentru Tătăruşanu s-a spus că "Daum mai are trei portari şi vrea să-i testeze cu Rusia".

În privinţa lui Vlad Chiricheş, acesta a fost învoit fiindcă i-a născut soţia. Ceilalţi, Chipciu, Hoban, Stanciu, Benzar, Maxim şi Ivan, au fost trecuţi la accidentaţi, chiar dacă ultimii doi nu au jucat deloc cu Polonia!

Ei au putut, deşi au probleme

Absenţa lui Andrei Ivan a fost pusă pe seama unei recidive a unei entorse la gleznă. Acelaşi diagnostic îl are însă şi Bogdan Stancu, dar acesta a evoluat cu Polonia şi a făcut deplasarea şi în Rusia.

Săpunaru resimte şi el dureri la tendonul lui Achile, însă a rămas alături de "tricolori". Şi Adi Popa, accidentat la antrenamentul de miercuri seară, a fost titular cu polonezii şi face parte din lotul deplasat la Groznîi.

Surse din lumea fotbalului au explicat: "E haos deja! Aşa se întâmplă la o echipă unde jucătorii nu mai au încredere în antrenori, în şansele de calificare. Iar tehnicienii îşi pierd autoritatea, tocmai fiindcă fac compromisuri cu unii dintre fotbalişti. Da, e un amical cu Rusia, însă este dată FIFA, iar partida va conta pentru palmares, implicit în clasamentul pe baza căruia se vor stabili urnele valorice pentru Euro 2020".

Alţii n-au mai fost învoiţi

Dorinel Munteanu, în 2007 - Înaintea partidei cu Olanda de la Constanţa, din preliminariile CE 2008, Dorinel a avut un deces în familie. A vrut să se învoiască de la reunire, două zile, însă Piţurcă i-a spus că nu-l mai convoacă dacă întârzie. Munteanu n-a mai fost convocat până la finalul preliminariilor CE 2008!

Costel Gâlcă, în 2000: Mijlocaşul era la lot, pentru o partidă cu Lituania. Boloni nu l-a învoit pentru botezul tripleţilor săi. Şi nici nu l-a folosit în acel meci!

"Naționala Rusiei e favorită clară în amicalul de marți. România nu mai are nici un fotbalist de clasă, s-au dus vremurile Generației de aur"
Dan Petrescu pentru sport-espress.ru

rusia romania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
brandremist
brandremist  •  15 Noiembrie 2016, 09:31
Postat de cneius pe 15 Noiembrie 2016, 09:14

Deja e haos ? Mai bagati citeva fitile si poate va fi intr-adevar haos ! Treaba este mai simpla de fapt. Dupa un meci pierdut cu 0-3 cred si eu ca nu mai au chef de un amical in inghetata Rusie.

Chef??? Ce-i asta?? După ce prestații jenante au avut vineri, trebuiau să se ducă și să-și spele rușinea acolo!! Dar ei se văd deja titulari de neînlocuit, așa că nu se mai obosesc cu munca de jos! Ar trebui toți absenții EXCLUȘI de la următorul meci oficial! Dacă Daum are caracter nemțesc, o va face!!!!

cneius
cneius  •  15 Noiembrie 2016, 09:14

Deja e haos ? Mai bagati citeva fitile si poate va fi intr-adevar haos ! Treaba este mai simpla de fapt. Dupa un meci pierdut cu 0-3 cred si eu ca nu mai au chef de un amical in inghetata Rusie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează