FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Daum a spus "gata!": unul dintre cei mai apreciați jucători români din ultimii ani nu va mai fi convocat la "națională"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 16:00

Ionuț Badea, antrenor secund la naționala României, a vorbit despre jucătorii pe care Daum nu i-a convocat pentru dubla cu Armenia și Kazahstan, din preliminariile CM 2018.

Acesta a anunțat că Lucian Sânmărtean, 36 de ani, nu mai intră în vederile selecționerului Christoph Daum, care a decis să nu îl mai convoace pe mijlocașul celor de la Pandurilor.

"Sânmărtean e un jucător pe care l-am apreciat foarte mult şi îl apreciez în continuare. Din păcate, nu ne mai putem baza pe serviciile sale.

A fost o realitate pe care Daum a ţinut să o discute cu el personal şi asta a fost. Avem 50 de jucători pe care îi urmărim constant", a spus Badea la DigiSport.

21 de selecții
are Sânmărtean la echipa națională

În ce privește situația lui Torje, Badea a spus: "Gabi rămâne în vederile noastre. Este un jucător important, cu multe selecţii şi am discutat cu el. Era normal să fie o întâmpinare, să nu afle din presă că nu e convocat". 

Meciul cu Armenia va avea loc pe 8 octombrie, la ora 19:00, în timp ce partida cu Kazahstan este programată pentru data de 11 octombire, la aceeași oră. Naționala României va disputa ambele confruntări în deplsare.

Lotul lărgit al României:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra), Florin Niță (FC Steaua București)

Fundași: Cristian Săpunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Valerică Găman (Karabükspor), Cosmin Moți (Ludogorets), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Alin Toșca (FC Steaua București), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (FC Steaua București), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Iasmin Latovlevici (Karabükspor)

Mijlocași: Eric Bicfalvi (Tom Tomsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Răzvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Adrian Popa (FC Steaua București), Andrei Prepeliță (FC Rostov), Dorin Rotariu (Dinamo)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Deportivo La Coruña), Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Denis Alibec (Astra) 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
robert1205
robert1205  •  21 Septembrie 2016, 20:57

La RAT (36 ani) cand se renunta ?!?! sa le dea o sansa tinerilor (FILIP , Vatajelu ).

alex_777
alex_777  •  21 Septembrie 2016, 19:18

nu cred asta ............................

883135188391540
Popa Corneliu  •  21 Septembrie 2016, 19:01
Postat de ottobraun pe 21 Septembrie 2016, 18:21

il apreciem si stimam pe herr Daum !

Eine bite soson, dar herr Lupescu stie! Eine oberlicht!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează