FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Daum, criticat de omul care-l cunoaște din Bundesliga: "Sunt surprins că nu strigă de pe margine" » Nici "tricolorii" n-au scăpat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 12:36

Marcel Răducanu, fostul mijlocaș al Stelei și al Borussiei Dortmund, e stabilit de câțiva ani în Germania și spune că e surprins de atitudinea pe care o are selecționerul Christoph Daum.

"Eu îl știu pe Daum de când era în Bundesliga. Eu sunt surprins că acum stă degeaba la națională și nu strigă de pe margine, așa cum îl știam eu. Nu are reacție", a declarat Marcel Răducanu la TV Sport ro.

Gloria Stelei nu-i iartă nici pe actualii jucători ai echipei naționale: "Bine, Daum nu are nici material la națională acum. Sunt multe chestii pe care jucătorii de acum nu le au. Ei au tatuaje, au alte lucruri, dar cu fotbalul e mai greu".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează