FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Daum dă semne că regretă venirea la cârma naționalei: "Nu mă așteptam să găsesc așa ceva aici"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 18:52

Christoph Daum nu mai pare atât de entuziasmat de fotbalul românesc pe cât era în momentul prezentării ca noul selecționer al României.

"A fost o totală surpriză, nu mă aşteptam să găsesc aşa ceva aici. Aveam imaginea unui fotbal plin cu jucători foarte talentaţi, a unei ţări amatoare de fotbal, care are grijă cum îşi creşte tinerii. Realitatea e că există o mare problemă la nivelul juniorilor, în afară de Academia lui Hagi şi de Viitorul, care fac o treabă excelentă.

Dacă ne uităm afară, cum se dezvoltă fotbalul, ne dăm seama că ceea ce se petrece azi în fotbalul românesc nu ţine de evenimente de acum 3-4 luni, ci e consecinţa unui sistem vechi de 10-15 ani. Oameni din fotbalul românesc m-au prevenit că am nimerit într-un moment prost: «Că eşti tu, că e altul problemele cu care vă veţi confrunta sunt aceleaşi. Dar, pentru că eşti străin, toţi vor sări pe tine»", a spus Duam într-un interviu pentru lead.ro.

"Mă aşteptam la critică, dar nu la critică fără pic de respect! Eu unul ofer respect oricărui jurnalist, chiar dacă mă critică. Ofer respect fiecărui antrenor, jucător. Dar aici, adesea, se întrece măsura. Noi numim asta libertate de expresie, libertatea media, dar, uneori, iată, nu mai există graniţe. Critica pe care eu o apreciez cel mai mult este aceea care include şi soluţii. Doar oferind păreri fără nicio probă, înseamnă lipsă de respect"
Christoph Daum

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
tejadaniel
tejadaniel  •  02 Decembrie 2016, 09:36

Cu o floare nu se face primăvară(vezi viitorul lui hagi) .Respect în România??????Ai înebunit Daum??

torque07
torque07  •  02 Decembrie 2016, 09:31
Postat de tonyys pe 02 Decembrie 2016, 06:02

In rest partea cu jucatorii e 100% vina lui daum ....de ce nu a ales pe altcineva sa execute 11m .....de ce nu i-a selectionat pe cei mai in forma jucatori si a adus toate petardele la nationala: grigore,moti,bicfalvi, maxim,steliana,rotariu....

Care-i problema? Cand era Piturca si mai ales cand era Iordanescu nu vedeam altceva decat "Demisia!! sa vina antrenor strain!" poftim. v-a ascultat omu. V-a adus antrenor strain...ba mai mult..neamt. nici acum nu e bine..Iar aberatii de copil frustrat ca trebuia adus X si nu grigore ba Y nu Bicfalvi, m-i sa acrit nu mai suport...pai astia-s jucatorii cei mai buni care i-i avem in pùìà mea. Acceptati draq realitatea. Nu avem nici un Messi ascuns prin Europa si nu-l ia Daum la naionala. Auzi ... de ce nu a pus pe altu sa bata 11m. Asta te chinuie pe tine. Un penalty ratat...au ratat lovituri de la 11m jucatori de talie mondiala de la cele mai tari cluburi din Euoropa si tu te strofoci ca a ratat stanciu sau cine draq a batut. Da cand mentalitatea e limitata nu ai cu cine sa vorbesti. Ai auzit de cei 25 de ani de conducere FRF in care nu s-a facut nimic pentru viitorul fotbalului? Nu..ai auzit si tu "demisia! e vina antrenorului!" si strigi si tu ca nah...asa ca baietii.

tonyys
tonyys  •  02 Decembrie 2016, 06:02
Postat de fcu1948 pe 01 Decembrie 2016, 21:55

Amice, naționala s-a calificat la Euro dintr-o grupă extrem de ușoară cu adversari modești. Oricum, la Euro au participat jumătate din țările de pe continent, doar Olanda nu s-a calificat dintre echipele de valoare. Reține că Daum nu a avut nici un meci de pregătire înainte de debutul campaniei de calificare și colcac peste pupăză a mai beneficiat și de sprijinul unor 5teliști în obținerea celor 2 egaluri pomenite de tine. Aveam 2 pcte în plus cu Muntenegru dacă vedeta de neicușor stanciu nu rata penalty în min. 94 și încă 2 pcte în plus cu Kazahstan dacă aerian popa nu ar fi scos ca fraierul mingea din poarta cazacilor. Ia vezi tu pe ce loc ar fi fost România cu 4 puncte în plus.

In rest partea cu jucatorii e 100% vina lui daum ....de ce nu a ales pe altcineva sa execute 11m .....de ce nu i-a selectionat pe cei mai in forma jucatori si a adus toate petardele la nationala: grigore,moti,bicfalvi, maxim,steliana,rotariu....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează