FOTBAL  »  NATIONALA  »  INFRASTRUCTURĂ

Daum: "Hagi a construit o academie, dar este prea puţin"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 15:47

Selecționerul Christoph Daum critică starea fotbalului românesc și crede că e nevoie de mai mulți oameni care să copieze modelul lui Gică Hagi. 

Neamțul e dezamăgit de faptul că n-a găsit mai multe baze de pregătire moderne și terenuri de antrenament la un nivel mai ridicat. 

"Câteodată este un dezastru. Când vezi în ce condiţii lucrează unele cluburi… E adevărat că sunt câteva locuri bune, există Arena Naţională, CFR Cluj are o bază acceptabilă, la Piteşti este ok, se construiesc noi arene pentru Euro 2020 pentru că este necesar un mediu în care oamenii să îşi dorească să vină.

Este de asemenea important să ai şi terenuri bune pentru antrenament, pentru că problema generală în sport ţine de faptul că este necesară infrastructură bună şi susţinere chiar şi din partea politică", a declarat Daum conform TV Dolce Sport.

...despre Academia Hagi: "Hagi a construit o academie, dar este prea puţin. Dacă mă întrebaţi pe mine, fiecare club trebuie să aibă o academie cu o certificare. Sunt puţine cluburi care au astfel de academii tratate în mod corect şi nu doar pe hârtie.

Dacă te uiţi la cei care chiar sunt interesaţi de cei tineri, îi vezi doar pe Hagi şi puţin la Craiova şi Dinamo. Viitorul României este tineretul, indiferent de domeniu şi şi în viitor trebuie să ne pese de tineri şi să aducem toată lumea în proiect, nu doar privaţii", a mai spus Daum.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gabiprossi
gabiprossi  •  05 Mai 2017, 01:44

Lasa bai daum, te avem pe tine!?! Ce ne mai trebuie alte academii??? Tu si burleanul tineti loc de orice, in materie de fotbal in Romania, se vede de la o posta!?! Dar pana una-alta, mai trage ceva pe narici, ca bine-ti mai prinde!?!

baruch
baruch  •  04 Mai 2017, 18:49

da sfaturi omul care a jucat cu bicfalvi si sapunaru playmakeri in meciul cu muntenegru...

915130541905898
Gabi Simon  •  04 Mai 2017, 18:20

La Craiova de anul viitor va fi un stadion foarte modern si o baza de antrenament la standarde europene,plus au si Centru de copii si juniori cum e Academia lui Hagi,dar Steaua lui Becali nu are nimic,cu banii cumpara tot arbitrii si jucatorii,numai ca la transferuri ne bucuram ca incep cluburile care vor sa faca performanta sa-i dea peste ochi,si bine procedeaza.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează