FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, 26 MARTIE, GSP.RO ȘI TVR 1

Daum jr. își dă demisia! După meciul cu Danemarca de la Cluj, staff-ul echipei naționale de fotbal va rămâne fără videoanalistul Marcel Daum

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2017 00:00

Doar șapte luni a rezistat fiul selecționerului la prima reprezentativă! Plătit cu 3.000 de euro pentru postul de videoanalist, Marcel Daum și-a anunțat tatăl că imediat după partida cu Danemarca de la Cluj, de pe 26 martie, își va depune demisia.

Marcel are 30 de ani și este băiatul din prima căsătorie a lui Christoph Daum, cu Ursula. El a mai lucrat cu tatăl său la Fenerbahce, între 2009 şi 2010, plus o scurtă perioadă, în 2011, la Eintracht Frankfurt.

"Chiar şi Carlo Ancelotti a adus trei membri ai familiei sale la Bayern Munchen şi nimeni nu a spus nimic. Nu avem nevoie de acest lucru. Vrem doar să ajutăm. Marcel lucrează pentru echipa naţională, dar va renunţa la această poziţie pentru că nu au sens atacurile! Mi-a spus: «Tată, din iulie până în decembrie am avut doar două zile libere. Fac acest lucru pentru tine şi pentru FRF, dar nu avem nevoie de criticile precum că aş avea nevoie de acest post». Va fi alături de noi în aceste zile, dar după aceea se va opri! Are o colaborare excelentă cu Eintracht Frankfurt şi este plătit acolo", a dezvăluit Daum pentru Antena 1.

Chiar dacă lucra și pentru echipa națională a României, Marcel era angajat ca videoanalist la Eintracht Frankfurt, acolo unde se ocupă de scouting. Înainte de a-l aduce pe fiul selecționerului la prima reprezentativă, FRF i-a reziliat contractul lui Adrian Stanciu, cel care făcea analiza video.

50.000 €e salariul lunar al lui Daum, contract până în vara lui 2018, dar Răzvan Burleanu, președintele FRF, se gândește să-i prelungească acestuia înțelegerea

Micii și ciorba de perișoare

Daum recunoaște că s-a îndrăgostit imediat de București, dar are și critici de făcut: "Primul cuvânt din imn este Deșteaptă-te. Este ceea ce trebuie să facem. Să ne trezim! Imnul nostru național ne arată ce avem de făcut. E o deviză de luptă! Bucureștiul este unul dintre cele mai fascinante locuri din lume. Ateneul este o capodoperă! Ce nu-mi place, nu-mi plac gropile din străzi, este incredibil! Uneori conduci și dai de o groapă de jumătate de metru, cazi în ea cu totul". Mai mult, antrenorul adoră mâncărurile de la noi: "Îmi plac micii, dar cel mai mult îmi place ciorba de perișoare! Și îmi mai place carnea înfășurată în varză, sarmalele, așa, așa!", a mai spus Daum în interviul pentru Observator.

tabel

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  19 Martie 2017, 21:31

E clar, fara videoanalistul Daum, nu ne mai calificam :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close