FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRIBUNA 0

Daum judecat în emisiunea lui Ioanițoaia de Marica, Hizo și Liță Dumitru: "Un selecționer foarte bun" vs "Face experimente care dau chix"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 22:06

Ciprian Marica a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea Tribuna 0, de la Europa FM, unde a comentat alături de Liță Dumitru și Viorel Hizo situația în care se regăsește echipa națională după egalul 0-0 din meciul cu Danemarca. 

Ciprian Marica: "Decizia de a juca cu trei fundași contra unui singur vârf mi s-a părut o decizie greșită. Să termine meciul cu Rotariu fundaș mi s-a părut o decizie neinspirată. Face experimente care nu confirmă".

Liță Dumitru: "Am spus dinainte de meci că nu avem nicio șansă și că nu ptem face față Danemarcei. Tot sistemul e de vină, de 30 de ani nu investim nimic".

Viorel Hizo: "Văd că toată lumea își dă cu părerea despre selecționer, cred că este un antrenor foarte bun, dar nu știu dacă noi am fost pregătiți pentru un selecționer străin. În meciul cu Danemarca am avut trei situații în care puteam să înscriem, Keșeru a fost foarte lent și neinspirat".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  28 Martie 2017, 09:54

Pai dl Hizo nu vi se pare ca deveniti ridicol ,oare cine la selectionat pe Keseru?

portardelegenda
portardelegenda  •  28 Martie 2017, 07:59

In primul rand FRF ca si concept greseste in abordarea problemei , vorbind despre reconstructie ori la echipa nationala nu exista si nu trebuie sa existe reconstructie , Nationala este o actiune tip blitz unde trebuie adusi OAMENII MOMENTULUI nu oamenii asteptarilor . Cand FRF va pricepe acest lucru s-ar putea sa avem o sansa altfel totul va fi doar INTAMPLATORR SI DRAMATIC

valyomanyd
valyomanyd  •  28 Martie 2017, 02:29
Postat de Tavi A'visi pe 28 Martie 2017, 01:36

Antrenori ca Daum are si Romania. Hizo, Piturca, Lucescu Junior,Rednic, Andone, Multescu, Hagi, Lacatus, Balint, Contra, Dumitrescu, Petrescu, Moldovan,....etc. Deci heideti sa fim seriosi si sa dam incredere Romanilor care ne cunosc Limba si se pot face intelesi. Marsavia Romanului este fara margini si asta este impotriva Neamului lui. Daca ii facem gata in critica pe fotbalisti: pe cine ajuta asta? Pai in Sport noi trebuie sa-i incurajam nu sa-i tragem jos. Totul este doar o competitie sportiva in care cel mai bun castiga. Deci trebuie sa ne sustinem Baieti si la bine si la rau. Al 12-lea Jucator(spectatori) au fost jalnici. Pai asa se sustine o Nationala ? Trebuie sa cautam greseala la noi nu la Jucatori!

Asa e, eu sunt de vina ca Keseru rateaza de doua ori din 6 *** greseala mea si mi-o asum :)))) Astazi imi dau demisia :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează