FOTBAL  »  NATIONALA  »  RUSIA - ROMÂNIA 1-0

Daum nu cedează la presiunea criticilor: ”Dați-mi un motiv să demisionez!”

Titularizat aseară, Latovlevici a avut o prestație catastrofală
Titularizat aseară, Latovlevici a avut o prestație catastrofală

Articol de - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 00:00

Daum i-a remarcat pe Grozav și pe Rotariu și a punctat că n-ar avea niciun argument să plece de la națională sub presiunea criticilor.

- Domnule Daum, cu ce impresie rămâneți după meciul cu Rusia?
- Am primit un feed-back de la jucători noi, au fost momente în care am combinat foarte bine. Trebuie să ne îmbunătățim fazele în cei 30 de metri din fața porții adverse. S-a muncit mult pe flancuri, în special Rotariu. Am dat un semnal pozitiv fotbaliștilor mai proaspeți de la națională, dar e importantă și experiența altor jucători care nu au fost la Groznâi.

- Cum s-au comportat jucătorii mai noi?
- E important că nu am tratat acest meci ca pe un simplu amical, ci am vrut să folosim momentul pentru a face câteva teste, să oferim șansa câtorva fotbaliști să-și arate potențialul. Probabil că vom încerca și alte experimente data viitoare când ni se va oferi prilejul.

"Să credem într-un viitor plin de realizări!"

- Nu ne-a lipsit din nou un număr 10?
- Nu știu de ce am avea nevoie de un număr 10. N-a fost niciun jucător din lot care să solicite acest tricou și atât. Grozav a arătat niște calități interesante, a demonstrat că e o alternativă pentru echipa națională și-l urmărim constant la Terek.

- Ați luat în calcul o demisie din cauza criticilor și a presiunii publice?
- Nici n-ar trebui să răspund la această întrebare. Dați-mi un motiv pentru care ar trebui să plec! Oricine ar fi în locul meu ar avea parte probabil de aceleași critici. Nu știu dacă este vorba despre faptul că eu sunt antrenor străin. Trebuie să accept ce se întâmplă, să fim uniți, să trecem peste aceste momente, să credem într-un viitor mai bun, plin de realizări!

"Nu îmi face plăcere să văd că nu sunt rezultate. N-am văzut meciul cu Rusia, dar l-am urmărit pe cel cu Polonia. Au fost clar mai buni. Putem pierde un meci, problema e cum pierdem. Partida cu Polonia ne-a demonstrat că avem o anumită limită"
Ionuţ Lupescu, fost internaţional

"După Euro, am spus că România nu e gata pentru un antrenor străin. Contextul în care a venit Daum nu a fost propice. Nu s-a pregătit bine venirea lui de către cei de la FRF, el nu fusese niciodată la o echipă naţională"
Ionuţ Lupescu, fost internaţional

"Am discutat cu Daum, i-am explicat cum stau lucrurile, şi cele pozitive şi cele negative, din fotbalul românesc. A rămas surprins. Iar acum, rezultatele nu-l ajută, e logic să fie scos vinovat"
Ionuţ Lupescu, fost internaţional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2016, 09:22

Dati-mi un exemplu de persoana sau animal care pleaca de langa 'os'. Daca gasiti, inseamna ca ori nu-i o persoana in deplinatatea facultatilor mintale ori este un animal din lumea nevertebratelor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează