FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 1-1

Daum recunoaște că a greșit cu Muntenegru + Cum a decurs întâlnirea cu Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 10:28

Ionuț Badea, antrenorul secund al naționalei României, a vorbit despre modul în care a privit criticile de după meciul cu Muntenegru, scor 1-1, selecționerul Christoph Daum.

Mai mulți antrenori din Liga 1 au fost dezamăgiți de jocul la construcție al naționalei, iar Daum pare să fi luat în seamă aceste critici, conform spuselor lui Badea.

"Legat de criticile constructive şi la obiect...au fost luate ca atare. Pe celelalte nu le-a băgat în seamă. Mă opresc la o critică constructivă privind construcţia jocului din meciul cu Muntenegru. Daum a luat în seamă critica constructivă referitoare la jocul la construcție. Într-adevăr, am avut un joc greoi. Celelalte critici nu le-a luat în seamă", a declarat Ionuț Badea la Digisport.

Badea a fost alături de Daum și la întâlnirea selecționerilor prezenți la EURO 2016, unde s-au întâlnit și cu Anghel Iordănescu. Secundul naționalei a povestit cum a decurs întâlnirea dintre actualul și fostul selecționer.

"Întâlnirea dintre Iordănescu și Daum a fost elegantă. Christoph are un mare respect pentru Anghel Iordănescu pentru tot ce a făcut pentru fotbalul românesc. Când am ajuns acolo am mers și l-am salutat pe Iordănescu. La cina oficială am stat foarte mult de vorbă.

Amândoi au fost foarte deschiși la discuție, n-a fost niciun moment de tensiune. Toate lucrurile s-au spus din inimă", a adăugat Badea.

759512 s
*Iordănescu și Daum în aceeași imagine la întâlnirea selecționerilor de la Paris

"S-a vorbit cu Torje, nu am vrut să afle din presă că nu a fost selecționat. Ținem cont de anumiți jucători care au jucat constant la națională chiar dacă n-au mai jucat atât de mult la echipele de club" Ionuț Badea

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dora
dora  •  21 Septembrie 2016, 10:42

Bine că Maxim joacă meci de meci, dă pase de gol și multe goluri...ca să merite la națională.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează