FOTBAL  »  NATIONALA  »  EXPLICAȚII

Daum s-a "scos"! » Cine e de vină pentru rezultatele proaste ale "naționalei": "Până la urmă, despre asta e vorba"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 17:58

Christoph Daum a declarat că tactica bine aleasă a unui meci nu poate fi decisivă decât dacă este completată și de valoarea individuală a jucătorilor.

"Cred că cea mai bună tactică, până la urmă, este când jucătorii fac diferenţa, cu pase bune, cu goluri marcate. Tactica te poate ajuta să creezi ceva, dar nicio tactică din lume nu decide de una singură meciuri. Individualităţile fac diferenţa.

Cred în jucătorii pe care îi chem la echipa naţională. Vor fi din ce în ce mai buni. Avem mulţi tineri acum la naţională: Răzvan Marin, care face acum primii săi paşi şi îl ajutăm să devină un jucător extraordinar, Romario Benzar, la fel, Nicolae Stanciu, care a făcut pasul spre Europa, la Anderlecht", a spus selecționerul, citat de TV Digi Sport.

De când a preluat naționala României, Daum a câștigat doar meciul din deplasare cu Armenia, a pierdut meciurile cu Polonia și Rusia și a remizat în partidele cu Muntenegru și Kazahstan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  24 Noiembrie 2016, 11:37

Daum e băiat bun, dar să iei milioane numai pentru asta...

892366017496288
Mihai Dinu  •  24 Noiembrie 2016, 11:06

Daum are doar partial dreptate! Nu avem jucatori de valoare, care sa facă diferența, dar daca nici tactica, strategie de joc, in functie de adversar, nu exista, atunci rezultatele sunt catastrofale. In meciul cu Polonia s-a vazut tot, nici echipa, nici antrenor! Aceiasi selecție neinspirata, același joc haotic, iar in atac insistenta cu centrările la întâmplare si la înălțime, care erau practic destinate fundașilor longilini adversi, dovedeste debusolarea selecționerului. Asa ca nu exista scuze, fara profesionalism nu exista rezultate si performanta!

torque07
torque07  •  24 Noiembrie 2016, 09:22
Postat de borat101 pe 24 Noiembrie 2016, 08:17

Ba ne lasi cu penalii tai. Numai cu curul in poarta statea toata echipa, asta pentru ca stia ca numai petarde erau bagate la Nationala sa li se ridice cat de cat cota, si pana la urma numai camilele ia vrut.

Ia zi gigel...s-a schimbat ceva? Doar rezultatele. A venit Iordanescu, aceeasi jucatori care i-i lua Piturca. Lasa filmele cu mafie si relatii interlope...jucatori pe relatii..auzi la el..avem vreun messi prin Europa si nu l-a luat ca sa-l bage pe Pintili de la steaua? Si ala lua cei mai buni jucatori da voi inca mai traiti cu visuri din 90 hagi popescu..etc. Ca nu ti-ar fi placut un 1-1 cu Polonia...nu nu e bine asa..3-0. Piturca e singurul care a mai reusit cate ceva cu nationala in ultimii 10 ani. Da cu cine sa vorbesti cand 90% din "suporteri" stiu doar "demisia!".

Vezi toate comentariile (12)
Comentează