FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Daune imense! Cât va trebui să îi plătească FRF lui Daum dacă nu obține validarea lui

Daum a semnat ieri contractul cu FRF după ce a fost validat de Comitetul Executiv // Foto: Cristi Preda
Daum a semnat ieri contractul cu FRF după ce a fost validat de Comitetul Executiv // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 09 iulie 2016 00:00

Dacă FRF nu obținea validarea lui Daum, ar fi trebuit să suporte despăgubiri consistente față de antrenorul german. Reciproca era valabilă dacă neamțul nu mai respecta precontractul.

Tensiunea din jurul validării lui Christoph Daum în fruntea echipei naționale a avut și rațiuni financiare importante pentru bugetul FRF. Cu circa o săptămână înainte ca propunerea să intre în CEx, între părți s-a parafat un precontract, prin care federația a vrut să-l blocheze pe neamț până la confirmarea lui oficială.

Iar termenii documentului erau foarte stricți. În cazul în care una dintre părți refuza din proprie culpă să mai semneze contractul final, ar fi trebuit să achite despăgubiri de circa 400.000 de euro, spun surse GSP!

Practic, dacă propunerea numirii lui Daum ar fi căzut joi seara în CEx, din cauza lipsei de cvorum sau la vot, FRF ar fi fost expusă unor noi plăți periculoase pentru echilibrul bugetar.

Asta în contextul în care federația stă oricum pe ghimpi din cauza altor două dosare sensibile: dezafilierea Universității Craiova și refuzul reîncadrării lui Florin Prunea.

În primul caz, Tribunalul a decis, sentință nedefinitivă, că oltenii trebuie să încaseze despăgubiri de 240 milioane de euro, iar în a doua speță Prunea solicită compensații de peste 500.000 de euro.

Nea Puiu a interzis șepcile!

Anghel Iordănescu a dispărut deocamdată într-o vacanță prelungită după Euro, ar urma să revină pe 20 iulie, dar din urma sa continuă să vină povești savuroase din cantonamentul francez.

Astfel, Tata Puiu le-ar fi interzis jucătorilor să poarte șepci, după ce i-a văzut pe câțiva dintre ei că încercau astfel să se protejeze de soare pe terasa hotelului "Mont Royal".

"Avea voie doar el să aibă chipiu, că era singurul General din cantonament!", au comentat ironic câțiva "tricolori".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
444001919101397
Florean Andrei  •  09 Iulie 2016, 12:32
Postat de ottobraun pe 09 Iulie 2016, 10:58

se vede ca esti tinerel ba oltene , voua va placut tare mult in comunism sa mancati praz cu mamaliga si sa il aplaudati pe nicolae !

De fapt, România este o semicolonie UE cu un regim menţinut în vârful baionetelor americane. Însă, la mulţi români-slugă, le place !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  09 Iulie 2016, 11:24
Postat de ottobraun pe 09 Iulie 2016, 10:58

se vede ca esti tinerel ba oltene , voua va placut tare mult in comunism sa mancati praz cu mamaliga si sa il aplaudati pe nicolae !

El a spus adevarul gol golutz . Dupa 27 de ani 70% din populatie e saraca . Chiar si asa romanii nu se pot adpata la civilizatia olandeza pentru ca nu vor ca barbatii romani sa se casatoreasca oficial cu alt barbat roman .

ottobraun
ottobraun  •  09 Iulie 2016, 10:58
Postat de ovidiu_3003 pe 09 Iulie 2016, 10:31

deci sa recapitulam ...70 la suta din populatie o duc mai prost decat inainte de decembrie 1989 ...25 la suta din populatie o duc un pic mai bine decat in 1989 ...iar 5 la suta o duc excelent ...cei care apar la Tv si scriu in presa fac parte fara exceptie dintre cei 30 la suta ...normal ca nu se spune adevarul despre nivelul de trai din socialism comparativ cu ce este acuma ...

se vede ca esti tinerel ba oltene , voua va placut tare mult in comunism sa mancati praz cu mamaliga si sa il aplaudati pe nicolae !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close