FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA - ROMÂNIA

VIDEO DDB, dedicație pentru Rădoi » Ce s-a putut auzi înainte de Anglia - România

Fanii dinamoviști și-au făcut apariția la Anglia - România
Fanii dinamoviști și-au făcut apariția la Anglia - România

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2021 19:39 / Actualizat duminica, 06 iunie 2021 20:07

Aproximativ 30 de ultrași dinamoviști și-au făcut apariția la stadionul Riverside din Middlesbrough, înaintea meciului amical Anglia - România.

Meciul Anglia - România se joacă pe Riverside Stadium, acolo unde în urmă cu 15 ani FCSB, cu Rădoi căpitan, rata dramatic, în prelungiri, prezența în finala Cupei UEFA.

Fanii lui Dinamo, aproximaiv 30 la număr, n-au ratat șansa de a trimite noi „înțepături” către rivala istorică. Îmbrăcați în tricouri cu DDB sau chiar cu Middlesbrough, aceștia au fost filmați pe străzile din preajma arenei în timp ce cântau „I love you, Boro”, un celebru cântec al britanicilor.

De altfel, Massimo Maccarone, eroul acelei partide, a devenit în luna decembrie a anului trecut membru socios al proiectului „Doar Dinamo București”.

Mirel Rădoi, față în față cu cea mai dramatică amintire

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei, se întoarce, pentru meciul cu Anglia, la locul celei mai dramatice amintiri din cariera de jucător: calificarea pierdută de FCSB la Middlesbrough, în prelungirile semifinalei Cupei UEFA, în 2006.

„Dacă mă întreabă Southgate de meciul nostru cu FCSB, din 2006, o să mă fac că nu-mi amintesc. O să-l întreb și eu dacă mai ține minte golul lui Dică”, a spus Rădoi, cu câteva zile înaintea amicalului de gală cu Anglia. 

Middlesbrough - Steaua, ce dramă!

Roș-albaștrii câștigaseră în turul semifinalei, la București, cu 1-0, printr-un gol al lui Dică. Cel care avea să deschidă scorul și la returul de pe „Riverside”. Românii și-au dublat avantajul prin Goian, însă englezii, într-un final nebun, au întors rezultatul și soarta calificării. 

Italianul Massimo Maccarone, cel care l-a înlocuit atunci chiar pe Gareth Southgate, selecționerul de acum al Angliei, a marcat golul decisiv, de 4-2, în minutul 89. A fost un șoc pentru echipa condusă de pe banca tehnică de Cosmin Olăroiu, dar și pentru fani.

DDB, dedicație pentru Rădoi » Ce s-a putut auzi înainte de Anglia - România

Citește și alte știri despre naționala României:

ANGLIA - ROMÂNIA: Doi „tricolori” au refuzat să îngenuncheze pentru mișcarea „Black Lives Matter” » Huiduieli pe Riverside

Vocile Gazetei » Anglia - România, comentat live de Alin Buzărin, Marius Mărgărit și Aurelian Botezatu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
sorinsorin
sorinsorin  •  07 Iunie 2021, 18:20
Postat de mda.... pe 07 Iunie 2021, 17:10

Ia ziceți.V-ati intors toți de acolo?Nu de alta,dar aveti antecedente :))))

Pai ar trebui tu sa stii. Tac.tu a lucrat la Secu, cere.i baza de date cu ce a facut fiecare in Anglia! De unde stiu asta de tac.tu? E simplu. Nimeni nu alegea echipa asta de looseri si frustrati in detrimentul Stelei, fiind de badjocura baietilor stelisti din fata blocului decat daca taticu era vreun tablagiu mai mic ( la Militie) sau maiare ( la Securitate)

mda....
mda....  •  07 Iunie 2021, 17:10
Postat de Alex Anghel pe 07 Iunie 2021, 12:27

Universul vostru se învârte in jurul nostru...bucurați-va ca v-am învățat sa multumiți in limba engleză!

Ia ziceți.V-ati intors toți de acolo?Nu de alta,dar aveti antecedente :))))

10216825644665016
Alex Anghel  •  07 Iunie 2021, 12:27
Postat de paul801 pe 07 Iunie 2021, 11:40

Nu sunt dinamovist! Dar ca si baietii din video, am cantat aceleasi versuri dupa meci. m purtat chiar un tricou cu un mesaj pentru fanii lui BORO, pe care l-am daruit unei doamne la pauza meciului.In sport exista rivalitati, si nu poti judeca pe cineva ca este sincer in ceea ce simte!Ca fan adevarat al rivalelor istorice, nu poti sa spui ca ai fost roman in seara aia!Thank you, Boro!27.04.2006

Universul vostru se învârte in jurul nostru...bucurați-va ca v-am învățat sa multumiți in limba engleză!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează