FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

De ce a greșit Tamaș » Bogdan Stelea oferă explicațiile pentru gafa uluitoare cu Serbia: ”Se vede imediat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 18:21

Bogdan Stelea, fostul internațional român, a analizat eroarea lui Gabi Tamaș din meciul cu Serbia, 0-0, când a fost eliminat în minutul 44, după ce a provocat un penalty.

”Când ajungi la o anumită vârstă nu mai poți face lucrurile pe care le făceai natural înainte. Orice greșeală de plasament e taxată imediat. La un astfel de jucător se văd și imediat greșelile, mai ales că erau așteptari mari de la el. Poate că a și vrut să dea enorm în acest meci.

Cu siguranță că e vorba și de influența nivelului din campionatului mai slab în care joacă (n.r. - Tamaș joacă în Israel, la Hapoel Haifa). Trebuie să ai un ritm de joc foarte bun ca să joci fără greșeală într-un astfel de meci”, a spus Bogdan Stelea la TV Telekom Sport 1.

...despre evoluția din meciul cu Serbia: ”Înainte să ne dorim să mergem la turnee finale, noi trebuie să vrem să ne recâștigăm identitatea. Nu se poate să fim dominați așa copios cum s-a întâmplat astăzi. Înțeleg să te aperi în fața unor echipe importante, dar nu cu Serbia. Nu ce s-a întâmplat astăzi și până să rămânem în inferioritate numerică”.

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 4 2 2 0 5-2 8p
Muntenegru 4 2 1 1 6-3 7p
ROMÂNIA 4 1 3 0 4-3 6p
Lituania 4 0 0 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

Vezi și: România - Serbia // Record de spectatori pe Arena Națională! A fost anunțat numărul OFICIAL

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sibelius
sibelius  •  14 Octombrie 2018, 22:15
Postat de ray51 pe 14 Octombrie 2018, 18:55

Bravo Stelica. Vorbesti rar dar bine. 10 pentru acest raport la obiect si fara menajamente. De fapt nici n-ai (si de ce?) sa menajezi pe cineva. Ne trebuie echipa si nu o adunatura fara identitate, fara nerv, fara motivatie, fara dorinta, fara respect, fara...

Echipa nu avem de unde sa luam. Cel mai bine cotat jucator de la Nationala e Razvan "Omul Invizibil" Marin

cmarin1
cmarin1  •  14 Octombrie 2018, 19:40

Nea Stelica nimic nu stii. E clar ca Tamas a gresit , ridicand piciorul aiurea. Dar jocul modest al baiatului asta Manea nu il vezi. In ce echipa cu pretentii vezi ca extrema sa de pase pe aracand direct pe el dara sa aiba nici o opozitie de la fundas? Asta e greseala de divizis B. Asa a fost si la faza cu Nedelcearu cand un jucator sarb a pasat la Mitrovici direct pe el fara opozitie la o greseala tactica rudimentara a lui Baluta. Normal ca sarbii sunt msi buni la 1 la 1. Dar cand faci greseli de pozitionare rudumentare ce asteptari sa mai am. Contra sa zica merci ca a iesit asa.

zizu
zizu  •  14 Octombrie 2018, 19:38

tineti minte cum era gh popescu cand venise la dinamo? cam tot asta e si cu tamas acum! are dreptate stelea!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează