FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANDIDATURĂ FRF

De ce nu merită Gică Popescu să fie preşedintele FRF » Trei motive subliniate de un contracandidat!

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 ianuarie 2014 11:55

Gică Popescu are cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe Mircea Sandu în fruntea FRF la alegerile din 5 martie, iar contracandidaţii săi continuă acuzele la adresa fostului internaţional.

Vasile Avram este cel mai periculos adversar conform mai multor oameni importanţi din fotbalul românesc, iar fostul arbitru a explicat de ce Popescu nu merită să fie preşedintele FRF:

"Gică Popescu este un băiat extraordinar, consider că ar fi un bun ambasador al fotbalului românesc şi chiar îi voi face această propunere cînd voi fi ales preşedinte al Federaţiei. Dacă vorbim însă de această competiţie, Gică Popescu are neajunsuri care îl împiedică să fie un potenţial bun preşedinte al Federaţiei.

În primul rînd, faptul că are foarte mulţi prieteni, aşa cum subliniau şi analiştii de sport, pe care va fi nevoit să îi răsplătească, în dauna celorlalţi. Pe de altă parte, din păcate, experienţele sale anterioare în afaceri nu-l recomandă drept cel mai bun manager.

Nu în ultimul rînd, impresia oamenilor din teritoriu este că pare mai mult un om al lojelor. Mi-e teamă că, după ce va fi instalat în fruntea Federaţiei, se va izola într-un turn de fildeş la care oamenii de fotbal obisnuiţi nu vor avea acces.

În tot cazul, competiţia trebuie să se desfăşoare în condiţii de civilizaţie şi respect reciproc, nu sînt de acord cu acuzaţiile neîntemeiate, nici cu limbajul trivial. Fotbalul nu cîştigă nimic din această abordare. La sfîrşitul acestei campanii trebuie să ne putem privi în ochi şi să contribuim toţi la revigorarea fotbalului românesc", a explicat Avram într-un interviu pentru ziare.com.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
gado
gado  •  14 Ianuarie 2014, 10:05
Postat de andrei_sg pe 13 Ianuarie 2014, 17:57

Esti foarte frustrat si nu prea reusesti sa pui faptele cap la cap. Apropo, Gica Popescu a jucat si la Craiova si la Dinamo, la Steaua a fost doar imprumutat in sezonul '88.

chestia cu "esti FOARTE frustrat" ma face sa cred ca ai pana in 20 ani. ce fapte trebuiesc puse cap la cap ? ce nu este limpede ? ca este dependent de ceilalti ? ca fara ei nu este decat un fost mare jucator ? ca singur nu a reusit sa realizeze nimic, de cand s-a lasat de fotbal ? ca este legat ombilical de clanul becali ?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  13 Ianuarie 2014, 20:08
Postat de stelist1986 pe 13 Ianuarie 2014, 15:49

Tu esti garantul sugismului. Ca vad ca-ti place slobozenia .

Vorbesti cu mă/ta ? Nu-i frumos, dar.la nivelul tău, ce să ceri mai mult :)))))

aldo_m
aldo_m  •  13 Ianuarie 2014, 18:57

daca gica popescu AJUNGE SEF LA FEDERATIE GIOVANII BECALI V-A CONDUCE ASTA E SINGURUL MOTIV gica fiind marioneta lui giovanii ASTA E SINGURUL MOTIV CARE TREBUIE SA-I INGRIJOREZE PE MULTI ,am scapat de mitica si vine giovanii

Vezi toate comentariile (26)
Comentează