NATIONALA  ·  ROMÂNIA

De cine depinde, de fapt, revenirea lui Ștefan Radu la națională: "Totul se decide în câteva săptămâni"

Sambata, 25 Noiembrie 2017

Cosmin Contra a mers în Italia pentru a-l convinge pe Ștefan Radu (31 de ani), fundașul lui Lazio, să revină la echipa națională a României. Selecționerul susține că în perioada următoare va afla un răspuns sigur, discuția fiind una constructivă.

" Ştefan Radu mi-a cerut un timp de gândire, are nevoie să vorbească şi el cu familia. L-am văzut bine din punct de vedere fizic, am vorbit şi cu oamenii din conducerea lui Lazio, oamenii au zis că el şi-a îmbunătăţit condiţia fizică foarte mult în ultimul timp.

Discuţia a decurs bine. Nu ştiu dacă să-mi fac speranţe mari, dar a fost o discuţie bună şi sper din toată inima să revină la echipa naţională. Am nevoie de el! Aş vrea ca el să se retragă de la echipa naţională după un campionat european. Am vorbit să vină în martie şi dacă îi va plăcea la echipa naţională din nou să ia decizia finală.

Rămâne de văzut, am stabilit că ne vom reauzi în câteva săptămâni când îmi va comunica decizia lui. Probabil și la el e ca în toate familiile, doamna decide! Așa e și la mine, soția mea decide. Cred că și la el trebuia să vorbesc cu doamna pentru a reveni", a declarat Contra la TV Telekom Sport.

14 meciuri pentru echipa națională are Ștefan Radu, ultimul fiind în martie 2013, contra Ungariei.



Prima reacție a Andreei Berecleanu după ce a fost înlocuită la Observator! „Nu voi accepta...„

Libertatea

Comentarii (6)

Dumitru Neculai  •  26 Noiembrie 2017, 11:11

STEFANE TE ROAGA TARA FARA TINE NATIONALA E MOARTA bai stefane stai naibi acolo unde esti MARE RUSINE PENTRU CONTRA de fapt e scuzabil CONTRA sta prin spania si nu poate vedea un fundas an romania

Dumitru Neculai  •  26 Noiembrie 2017, 11:09

STEFANE TE ROAGA TARA FARA TINE NATIONALA E MOARTA bai stefane stai naibi acolo unde esti

sexilian  •  25 Noiembrie 2017, 19:12

gurita,esti prost daca tu crezi ca radu a jucat in ITALIA fara prostiile care ai zis ca le-a pus la punct,sper sa fie inventie din ziarul de impachetat,medras....

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
21:30 Fotbal, Premier League

Manchester City - West Ham

Eurosport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atalanta - Valencia

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Tottenham - RB Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1