FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA 0-1

Deaconu a avut un déjà vu » Experienţă "traumatizantă" pentru şeful CCA la meciul Turcia - România!

Bourceanu a fost lovit de o brichetă în timp ce se pregătea să execute un corner
Bourceanu a fost lovit de o brichetă în timp ce se pregătea să execute un corner

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 13 octombrie 2012 18:47

La partida de aseară dintre Turcia şi România a fost prezent şi şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, Alexandru Deaconu. Culmea, în minutul 47, fostul arbitru a fost martorul unei scene care l-a făcut celebru în România!

În momentul în care Bourceanu se pregătea să execute un corner, mijlocaşul stelist a fost lovit în cap cu o brichetă. Internaţionalul român s-a prăbuşit pe teren pentru cîteva secunde, acuzînd dureri la cap, însă şi-a revenit destul de repede. "Centralul" partidei, englezul Howard Webb, s-a consultat cu rezerva sa, dar a hotărît să lase jocul să continue.

Acum patru ani, Deaconu a fost protagonistul unui episod asemănător în derby-ul dintre Rapid şi Steaua. Atunci, chiar el a fost lovit de o brichetă aruncată din tribuna a doua a stadionului Giuleşti şi a oprit meciul, la scorul de 1-0 pentru Rapid. Ulterior, ca urmare a deciziei sale, comisiile LPF au hotărît ca Steaua să cîştige meciul cu 3-0 la "masa verde".

Pentru acea decizie, Deaconu a fost decorat de preşedintele Traian Băsescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  14 Octombrie 2012, 00:45
Postat de savi2_9 pe 13 Octombrie 2012, 21:56

deraconu a fost un las, a furat punctele rapidului, trebuia sa ia exemplu lui howard webb! nu mi-a facut placere faptul ca amc astigat acel meci, care aproape sigur se indrepta spre o victorie a rapizilor dar la fel nu-mi face placere sa citesc abjectiile unor oameni ca rakuftw SAU a altor frustrati care pun vina lui deaconu in carca stelei! rusine frustratilor!

Esti vai de mama ta. Si aseara Ardan Turan a ascuns obiectul cu care a fost lovit Bourceanu. Cand lovesti centralul in cap cu ceva..unde mm mai ascunzi tu obiectul si la cine este decizia ?

gerula666
gerula666  •  13 Octombrie 2012, 23:52

Atunci a fost lovit ARBITRUL, nu vreun jucator al Stelei. A decis arbitru ca, GATA, si pe buna dreptate, daca va arde de dat cu 'parul'..platiti!

noelstoica
noelstoica  •  13 Octombrie 2012, 23:43

Ba ziarist neghiob,parca altfel au decurs evenimentele!Nu cumva suporterii au fost somati sa nu arunce obiecte in teren?Si nu au respectat ce li s-a spus la...?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează