FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANTONAMENT

Decizie de ultimă oră a Federației privind cantonamentul naționalei din ianuarie!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 22:05

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a anunțat că Federația va renunța cel mai probabil la cantonamentul naționalei programat pentru luna ianuarie, din cauza opoziției manifestate de cluburile din Liga 1. 

"Cred că se va renunța, decizia se va anunța mâine. Sunt câteva cluburi care nu doresc să dea jucători: Steaua, Dinamo și Craiova. Mă rog, Dinamo a spus că cedează o parte dintre jucători. Când selecționerul a văzut care e dorința cluburilor, nefiind dată oficială, nu îi poți obliga să-ți trimită jucătorii la națională.

Dacă cluburile nu doresc să dea jucători, FRF nu le poate forța. Nu vrem să se întâmple ceea ce s-a întâmplat în trecut. E la libera alegere a fiecăruia", a spus Vochin la TV Dolce Sport.

Un conflict între națională și cluburi a avut loc și la începutul acestui an, când tricolorii antrenați de Anghel Iordănescu au jucat în Antalya cu Torpedo Kutaisi, Zimbru Chișinău și Turkmenistan, în cadrul unui turneu de pregătire contestat vehement de unele cluburi din Liga 1.

Ovidiu Ioanițoaia a scris azi un editorial în care a explicat că anularea turneului e soluția cea mai indicată. Citește-l AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close