FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Decizie surprinzătoare! Un fost stelist amendat pentru trucare de meciuri a fost angajat la națională

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 12:22

Federația Română de Minifotbal a anunțat azi printr-un comunicat că naționala va avea un alt selecționer, Marius Mitu.

"Marius Mitu, 41 de ani, îi ia locul lui Cristian Lupu pe banca României, naționala cea mai titrată la nivel european la minifotbal", se arată în comunicatul forului de unde Răzvan Burleanu s-a lansat în câștigarea alegerilor FRF în 2014.

Mitu a fost ales de FMFR pentru că a avut rezultate impresionante pe banca celor de la Old Boys București, câștigând campionatul Bucureștiului, campionatul regional Sud-Est și participând la Liga Campionilor în 2017. 

"Sunt onorat că am primit această propunere. Sper să readucem România acolo unde îi este locul. Nu putem vorbi de o perioadă de reconstrucție, este totuși un joc pentru amatori și nu cred că putem vorbi ca și obiectiv, acela de a avea o echipă puternică peste 2 ani. România trebuie să abordeze orice competiție majoră cu gândul de a câștiga, nu mergem pe reconstrucție, ci pe performanță" Marius Mitu

Scandal cu blaturi în Belgia

Fostul jucător al celor de la Steaua a fost implicat într-un scandal imens în Belgia, fiind acuzat de trucare de meciuri, în sezonul 2004-2005, alături de coechipierii de la Lierse, înainte de a se transfera la Anderlecht. În 2006 a fost dat afară de la Anderlecht, la izbucnirea scandalului. A primit o amendă de 15.000 de euro din partea Tribunalului.

mitu

În prezentarea de pe site-ul Federației de Minifotbal se omite faptul că Mitu a fost implicat în acest scandal.

De-a lungul carierei, Mitu a jucat la Steaua, Chindia, Farul, AS Rocar, FC U Craiova, RWD Molenbeek, Lierse, Anderlecht, Metalurg Donețk, Skoda Xanthi, Panthrakikos, Progresul, UTA și CSM Rm. Vâlcea.

d. balan mitu vc 90
FOTO: Mitu, stânga, la Craiova, într-un duel cu Daniel Bălan

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează