FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, AZI, 21:45, TVR, LIVE TEXT PE GSP.RO

Declarație surprinzătoare a lui Mutu: "Nu știu dacă am face față la un Mondial"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2016 11:57

Adrian Mutu crede că un eventual pas greșit cu Polonia ar fi sinonim cu ratarea calificării. Totodată, "Briliantul" nu le dă șanse prea mari "tricolorilor" în cazul unei prezențe la Mondial.

"Cred în șansele României. Dacă vom arăta ambiție, dăruire, putem scoate un rezultat pozitiv.

Dar dacă nu învingem în această seară, șansele de calificare scad considerabil.

Prin prisma jocului, șansele de calificare sunt oricum foarte mici și nu ne dau speranțe pentru calificare. Nu știu dacă am face față la un Mondial pentru că acolo este un alt ritm și nu știu dacă am rezista",  a declarat Adrian Mutu la TV Digi Sport. 

Acesta a vorbit și despre jucătorii selecționați de la Dinamo, Rotariu și Filip, care nu au prins lotul pentru meciul din această seară:

"Starea lui Filip de sănătate nu este foarte bună, accidentarea de la Timișoara nu i-a permis să se antreneze 100 % cu naționala. Din această cauză nu a fost inclus în lot. «Stelu» merită să fie titular, e cel mai bun fundaș stânga din România.

Sper ca Rotariu să-și reintre în formă cât mai repede, avem nevoie de el", a mai spus Mutu.

E pregătită România pentru un Campionat Mondial?

Da, suntem pregătiți
Nu, nu am face față

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 3 MECIURI:

1.Muntenegru, 7 puncte
2.Polonia, 7 puncte
3.România, 5 puncte
4.Danemarca, 3 puncte
5.Kazahstan, 2 puncte
6.Armenia, 0 puncte

Urmează să se joace: 11 noiembrie: Armenia- Muntenegru, Danemarca- Kazahstan, România- Polonia, 26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca,
10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia, 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan; 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia,  8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

România- Polonia se dispută în această seară, de la ora 21:45, în direct la TVR1 și live-TEXT pe GSP.ro 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
mariuss72
mariuss72  •  11 Noiembrie 2016, 14:23
Postat de mihai231 pe 11 Noiembrie 2016, 14:16

hai ca acuma o spun si eu, Marius, La Juve ce a facut?..dar la Celsea?....putin a mers cu Fiorentina...in rest varza, MUTU CHIAR a avut mult tatent, foarte mult de care si a batut joc singur, eu cred ca a a avut talent peste Hagi sau Gica Poescu, dar cei doi au fost mai muncitori si mai seriosi, in schimb Mutu a preferat o cariera ca a idolului sau Gicu Dobrin...! P.S. Si la nationala putea fi peste Hagi..!

Mutu are peste o suta de goluri in Serie A, daca asta e putin, astept urmatorul jucator roman cu macar un sfert dintre ele marcate acolo. A mers putin cu Fiorentina??? E intre primii 5 atacanti ai clubului din toata istoria lui. Putea sa faca mai mult, mult mai mult, putea sa ajunga cel mai bun...dar nu a fost de el, Mutu nu a fost un profesionist pur singe, lui i-a placut sa-si traiasca viata si a platit pentru asta. Avem dreptul noi sa-l judecam pentru asta, ne datoreaza cumva ceva?

dst_dts
dst_dts  •  11 Noiembrie 2016, 23:06

nu postati ce nu va convine, nu ??? prapaditilor...

dst_dts
dst_dts  •  11 Noiembrie 2016, 22:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează