FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Declarații fierbinți date de Torje în miez de noapte: "Suporterii României chiar cred că jucăm un fotbal drăguț? Aș spune mai multe, dar tac. Trebuia să jucăm ca Ostapenko"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 00:25

Gabriel Torje, neconvocat de Daum pentru meciul cu Polonia, a avut o serie de declarații tari după înfrângerea României cu leșii, scor 1-3. 

"La meciul următor voi fi pe teren. Mă voi pregăti exemplar, voi fi titular la echipa de club și voi fi și la națională.

De la ultima convocare, cu Muntenegru, nu am mai primit niciun telefon din partea staff-ului naționalei, nici măcar atunci când am fost accidentat.

Pițurcă a avut o afinitate pentru mine, poate e normal să nu fiu în preferințele altor selecționeri", e de părere fostul jucător al lui Dinamo.

Întrebat de moderatorul emisiunii de la TV Digi Sport ce părere are despre declarația lui Daum, că mulți microbiști îi propun să rămână mai mult timp în România, Gabi Torje a oferit un răspuns ironic.

"Să rămână în București sau unde? Probabil sunt suporteri ai naționalei care nu văd realitatea și cred că noi jucăm un fotbal drăguț.

Dacă eram unul dintre jucătorii care a reprezentat România în perioada Generației de Aur aș fi fost mult mai dur în declarații. Totuși, având în vedere că traversez un an slab, ar fi nedrept ca eu să vorbesc",  a spus Torje, la TV Digi Sport. 

"Trebuia să jucăm precum Ostapenko"

"Am urmărit meciul cu Polonia și de la început mi-a fost frică. Am sperat că putem face mai mult. Nu trebuie să ne gândim că puteam scoate un egal, trebuia să jucăm în așa fel încât să câștigăm. 

Nu este pentru prima oară când primim multe goluri din faze fixe. În astfel de meciuri importante, detaliile fac diferența.

Cred că trebuia să jucăm cu personalitate, cu un pic de inconștiență, cum a făcut-o Ostapenko în finala de la Roland Garros cu Halep. Când a văzut că nu mai are nimic de pierdut, a dat totul pe teren și a câștigat", a mai spus Torje. 

Citește și: Promisiunea unui internațional român în timpul meciului cu Polonia: "E ultima oară când mai ascult imnul la TV!"

"Nu-mi doresc neapărat ca eu să fiu prezent la lot, îmi doresc ca, întâi de toate, echipa națională să aibă rezultate" Gabriel Torje, Terek Groznîi

"Cred că arbitrul a fost prea exigent în meciul cu Polonia"  Gabriel Torje, Terek Groznîi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
doze
doze  •  11 Iunie 2017, 12:03

cine-i torje? un jucator ce se crede fotbalist? la ce echipa de top joaca el, prin ce campionat puternic? sau macar vreodata, care a fost varful carierei?

fibra
fibra  •  11 Iunie 2017, 09:52

Mai Inaltimea Ta, nu mai joci nmic de vreo trei ani,dar ai clanta mare.

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Iunie 2017, 08:36

Becali își freacă mâinile cu ale lui Hagi, deși teoretic sunt căsătoriți cu alte femei. Și o să apară sccenarii cu soția lui Becali Gigi, că în ziua în care s-au căsătorit i-a promis că se ocupă de ***. Gigi și-a ținut promisiunea. Gigi Hagi are o poză cu Halep mică, două picături de apă. De ce a ratat fraiera Roland Garros-ul? Că tată-su Gigi Hagi crește ***. Măcar să ia brandul Steaua, că-l merită. Cu Dinamo ne descurcăm noi. :).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close