FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA

Del Bosque a analizat echipa României și i-a găsit două puncte forte

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 19:59

Selecționerul Spaniei, Vicente del Bosque, e nemulțumit de faptul că unii jucători care vin la națională se menajează pentru echipa de club. Acesta a anunțat că nu va băga rezervele, ci jucătorii pregătiți cel mai bine. 

"Sunt competiţii paralele, cele de la club şi cele cu naţionala. Nu e un lucru foarte bun dacă ei se păstrează pentru meciurile echipelor de club şi nu joacă la naţională.

Am urmărit echipa României, cel puţin meciurile din preliminarii. Este o echipă bine organizată în joc ceea ce înseamnă că este un adversar redutabil.

De asemenea, având în vedere că a primit în preliminarii doar două goluri, are o apărare bună. Îmi amintesc ultimul meci jucat cu România.

Trebuie să jucăm bine şi să fim competitivi şi ştiu că atunci, după ultimul meci Spania - România, i s-a cerut capul lui Luis Aragones, dar ştiu că după aceea a început o perioadă foarte bună pentru noi", a zis Del Bosque conform News.ro.

...despre veteranul Aduriz: "Este un jucător foarte bun, joacă la naţională ca la club şi are un randament foarte bun. Vom juca cu un vârf sau două, în funcţie de ce decidem.

Pentru mine, toţi jucătorii de la naţională sunt titulari şi nu fac diferenţe. Vom juca cu jucătorii pregătiţi să joace şi referitor la starea gazonului, vom vedea la primul antrenament".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
maarefun
maarefun  •  27 Martie 2016, 08:34

Ce mandru sunt ca avem 2 puncte forte. Saracu, cat s.o fi chinuit sa gaseasca 2 puncte forte fara a fi hilar. Eu cred ca e munca intregului staff al Spaniei. Ati vazut, ai nostrii cum cauta ei punctele slabe ale adversarului ? Si cum le gasesc ei dupa ce se termina meciul ? Spaniolii astia sunt prafff, ii batem numai din vorbe. Vorbele maarilor nostri analisti/specialisti/comentatori sportivi.... impanziti prin toate studiourile.

863294053756086
Roxi Baciu  •  27 Martie 2016, 01:00

Cum sa facem performante notabile in fotbal cand toata lumea il saboteaza pe Puiu.Auzi sa se joace atatea competitii inainte de un turneu final,mare rusine ,nu inteleg cum nu vede toata lumea fotbalistica,ca tata Puiu vrea sa faca o pregatire centralizata si toti ii baga bete in roate.Cum poate sa aiba atatia secunzi,cand trei sferturi din jucatorii convocati sunt rezerve.Pt ce mananca tot staful ala banii federatiei si nervii nostri?Puiu daca vrea cantonamente sa scape de acasa sa isi caute echipa de club.La nationala nu se fac ,cantonamente lungi plictisitoare,avem o rusine de federatie si staf tehnic al nationalei.Astia se cred alfa si omega fotbalului dar uita ca vedem si fotbal din alte tari,iar noi nu suntem nici macar la un nivel acceptabil in fotbalul international,mai exact suntem pe nicaieri.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  26 Martie 2016, 22:48

Care-s cele doua puncet forte ale nationalei Romaniei ? Autocarul si Clujul ?! :))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează