FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

Del Bosque a anunțat ce planuri are la meciul cu România: "Asta trebuie să urmărim"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 22:28

Selecționerul Spaniei, Vicente del Bosque, a vorbit despre meciurile amicale cu Italia și România. Acesta a anunțat că va folosi toți jucătorii, pentru a căuta soluții pentru EURO 2016.

"Cele două meciuri vor fi utile pentru a folosi toţi jucătorii şi a testa diverse soluţii. Asta trebuie să urmărim. Toţi cei din lot vor juca. Apoi, vom avea două luni pentru a lua decizii legate de Campionatul European.

Am luat patru atacanţi pentru meciurile cu România și Italia. Aş putea să îi iau pe toţi patru la EURO, dar la fel de bine aş putea să nu iau niciunul.

Avem un titlu de apărat la EURO. Însă ştim că sunt şi alte echipe care abordează competiţia cu gândul la trofeu", a spus Del Bosque.

Italia - Spania este mâine, în timp ce partida dintre România și formația iberică va avea loc duminică, de la 21:45, în direct la Dolce, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Spania face parte din grupa D la EURO 2016, alături de Turcia, Cehia și Croația.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează