FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

Noi vești proaste pentru Edi Iordănescu: accidentat, ratează „dubla” cu Israel și Kosovo!

Dennis Man, al doilea de la dreapta la stânga, va lipsi de la următoarea acțiune a naționalei / foto: Raed Krishan
Dennis Man, al doilea de la dreapta la stânga, va lipsi de la următoarea acțiune a naționalei / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 10:31 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 11:01

După ce l-a pierdut pe Vlad Chiricheș, accidentat în UTA - FCSB 2-1, selecționerul Edi Iordănescu a mai primit o veste proastă. Cel mai probabil, nu se va baza în „dubla” cu Israel și Kosovo nici pe Dennis Man, ieșit cu probleme medicale la unul dintre antrenamentele Parmei. 

  • România - Israel se joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la 21:45 (Prima TV). Partida cu Kosovo se dispută marți, 12 septembrie, de la 21:45 (Antena 1). 

Extrema dreapta în vârstă de 25 de ani nu a jucat în partida pe care „cruciații” au disputat-o pe teren propriu contra celor de la Cittadella, a lipsit și cu Pisa și nu va fi în lot nici în duelul cu Reggiana. Conform as.ro, Man va fi indisponibil și pentru următoarele meciuri ale naționalei, programate la începutul lui septembrie în preliminariile pentru EURO 2024.

Internaționalul român are o problemă musculară la bicepsul femural de la piciorul stâng. Accidentarea a survenit într-un moment în care se vehicula că Dennis Man va fi împrumutat la un club din Serie A.

Dennis Man e dorit în Serie A

Extrema cumpărată de Parma pentru 11 milioane de euro are șanse tot mai mari să revină în prima ligă din Italia. Presa din peninsulă scria recent că pe lângă Bologna, și Frosinone a negociat cu Parma.

„În ultima săptămână a lunii august se va întâmpla ceva cu Dennis Man. Spun probabil pentru că, dacă se va întâmpla, atunci va fi împrumutat la o echipă de Serie A. Nu pot să vă spun despre cine e vorba. Sunt două echipe care au nevoie de el, dar în ultima săptămână se vor hotărî pentru că în perioada de mercato așa este”, a spus recent Giovanni Becali, agentul lui Man.

Cotat la 3,2 milioane de euro pe transfermarkt.com, fostul FCSB-ist nu vine după un sezon strălucit, în 32 de meciuri marcând 6 goluri și oferind două assisturi (doar în 22 a evoluat ca titular). În nouă partide nu a fost convocat, din cauza accidentărilor musculare.

VIDEO Răzvan Marin a prefațat partidele cu Kosovo și Israel din septembrie: „Vom avea un avantaj imens dacă vom juca în fața unui stadion plin”

Citește și alte știri de actualitate: 

Câți români mai pierdem? Aria de selecție se mută în Italia și Spania: antrenorii primesc nume de fotbaliști pe care nu îi cunosc

FRF a încheiat un parteneriat cu cel mai mare importator de banane din Europa » Răzvan Burleanu: „Mă bucur că o astfel de companie a ales să susțină fotbalul românesc”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
bridges
bridges  •  31 August 2023, 10:15

Cand sa zici ca ai nevoie de el... dispare din peisaj, "s-a accidentat". Nu ca ar avea o mare valoare, sa nu ne agitam mai mult decat ar fi cazul.

imgb
imgb  •  31 August 2023, 03:57

Din titlu se-ntelege ca Iedy e accidentat si-l va inlocui Pitzurca ... singurul care ne-ar putea califica !

chiroaickaanghel
chiroaickaanghel  •  30 August 2023, 14:59

La ce dracu l-ar lua pe Chiriches nu stiu, ca numai gafe face.Mare pierdere. Ar trebui sa schimbe toata echipa.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează