FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA

Dezbatere GSP » Florinel Coman și Dan Nistor? Ce facem cu Mitriță? Fii selecționerul României: care ar trebui să fie primul 11 cu Insulele Feroe?

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 13:06

România va juca pe 12 octombrie în Insulele Feroe, de la ora 19:00. Selecținerul Cosmin Contra a declarat înaintea meciului că-și dorește să câștige duelul chiar și la un gol diferență.  

Cum crezi că trebuie să arate formula lui Contra și ce sistem de joc crezi că ar trebui să folosească împotriva Insulelor Feroe?  

Intră în dezbatere la secțiunea de comentarii! 

TRICOLORII CONVOCAȚI:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 63/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), Ionuț Radu (Genoa, 0/0) 

Fundași: Romario Benzar (Lecce, 16/0), Vasile Mogoș (Cremonese, 0/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo, 56/0), Adrian Rus (MOL Fehérvár 1/0), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa 5/0), Dragoș Grigore (Ludogorets, 37/0), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep, 17/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 10/0) 

Mijlocași: Răzvan Marin (Ajax Amsterdam, 19/1), Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 1/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 5/0), Dan Nistor (Dinamo București, 0/0), Paul Anton (Krylya Sovetov, 9/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 21/4), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 33/10), Ianis Hagi (Genk, 7/0), Alexandru Mitriță (New York City FC, 7/0), Florinel Coman (FCSB, 0/0) 

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 35/12), George Pușcaș (Reading, 10/5), Florin Andone (Galatasaray, 23/2)

CLASAMENT GRUPA F

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI: 

VIDEO FCSB aplaudă convocarea lui Florinel Coman la „naționala” mare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
vlad007
vlad007  •  09 Octombrie 2019, 04:39

Orice sincopa cu Feroe ne scoate din lupta de calificare. Pentru victorie trebuie sa nu avem fisuri in defensiva si nici probleme in atac. Gazdele nu ne pot pune in pericol prea tare in plan ofensiv, dar nu trebuie sa le permitem superioritatea fizica prin statura si tinerete, mai mult au si dorinta de revansa, plus publicul in spate. Prin urmare, linia defensiva este chiar buna; daca Benzar nu tine jocul, va intra Mogos, iar pe stanga Bancu este mai ofensiv, chiar util daca va intra Mitrita, in caz ca nu merge bine cu Keseru. Deac are experienta, iar daca jocul o cere, va intra Florinel Coman. La mijloc in zona centrala Razvan Marin si Cicaldau se inteleg bine si pot construi pentru atac. Nicolae Stanciu poate duce greul la constructie in atac, urmand ca Ianis Hagi sa intre pentru forta ofensiva in combinatie cu Puscas. Mitrita si Florin Andone sunt solutii pentru atac pana la final de meci. Daca lucrurile merg bine din start, mai putem si menaja din titulari pentru meciul cu Norvegia ( care se va juca doar cu copiii in tribune), decisiv pentru calificare. Victorie cu Feroe si minimum egal cu Norvegia sunt conditii clare pentru a trece la lupta cu Suedia si meciul din Spania unde vor veni masiv suporterii romani. Egal cu Norvegia cere victorie cu Suedia, victoria cu Norvegia permite si egal cu Suedia (insa cu golaveraj direct inferior). Spania inca nu le-a batut in deplasare pe ambele echipe nordice, ca pe noi deja. La egal cu Suedia, tricolorii nu mai pot pierde in Spania

180243083137001
Boby Ewing  •  08 Octombrie 2019, 15:36

un sistem de joc ,,Total Ofensiv". Atat pentru meciul din feroe cat si meciul cu Norvegia.Meciul cu Spania a fost pierdut de Domnul Antrenor care a facut o strategie cu 5 fundasii si care a generat o stare de teama echipei. Avem jucatorii si tinerii si talentatii si in forma.Evolutia jucatorilor la echipele de club ar trebui sa primeze domnule ,,antrenor"Aparitia unor ,,jucatorii " fantomaticii pe la echipa nationala ,,Nu ne face cinste".Poate domnului Antrenor.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  07 Octombrie 2019, 21:57

am mai spus-o si-o repet, ii dau dreptate lu Hagi : "daca am 3 zecari io bag 3 zecari, cu atit mai bine!", deci automat, avind in vedere ca joci cu Féroé si ai decisivele cu scandinavii ACASA, si ca echipele astea sint medii cu tineri ne-experimentati care nu vor veni peste tine sa te calareasca, eu unul cred ca e clar ca nu mai poti juca cu schema aia obosita cu 5 fundasi si 3 mijlocasi defensivi, atunci poti risca sa joci in romb, cu doi fundasi bataiosi care-ti urca mingea la jumate si cu 4 mingicari capabili de gol sau pasa-decisiva, deci eu unul vad un mijloc ofensiv, de testat OBLIGATORIUBcu Féroé, adica concret ii bagi pe Coman si Mitrita pe stinga, Stanciu si Hagi centru-dreapta ca alearga amindoi si-i repozitionezi si la presing in faza devensiva, in fata il ai pe Andone cu Puscas sau Grozav, Nistor mijlocas defensiv releu, pacat ca nu-l ai pe Benzar, iti trebuie doi fundasi, unu ar fi Bancu, nici Rus nu e rau, dar trebuie musai sa ATACI, e clar.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează