FOTBAL  »  NATIONALA  »  STAFF

Dezvăluire incredibilă făcută de unul dintre foștii maseuri de la națională: "M-a sunat unul dintre cei noi să mă întrebe ce să facă"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2016 11:39

Unul dintre cei trei maseuri de la echipa națională, Ghiță Păcurariu, a simțit că s-a dorit înlăturarea lor de la lot imediat după ce noua conducere a venit. Acesta a dezvăluit de ce a fost sunat de unul dintre noii maseuri. 

"Noi am simțit de ceva timp, de când s-a schimbat conducerea FRF, că nu mai suntem doriți. Conducerea FRF ne-a propus noi contracte și rezilierea celor vechi, să facem PFA-uri. Când am ajuns să primim banii, am observat că ni s-au diminuat sumele cu 60-70% și s-a ajuns aici pentru că am avut tupeul să ne cerem drepturile, e vorba despre primele de calificare.

Și la alte prime am fost fentați, că nu avem contracte în regulă, că nu avem nu știu ce în regulă. Programul începea la ora 07:45 - 08:00, când faceam programul zilei alături de Pompiliu Popescu și se încheia la 02:00 - 03:00 noaptea. Vorbim aici de foarte multe ore de masaj, diverse tratamente de recuperare. În plus, îi cunoaștem la perfecție pe toți jucătorii.

Chiar dacă noi i-am împărțit pe echipe, eram trei maseuri și fiecare dintre noi avea o treime din lot, le știm tuturor tabieturile. Știm ce fel de ghete preferă fiecare, ce ce încălzitor trebuie să le dăm, cu ce fel de crampoane vor să joace, fiecare are particularitățile lui.

Spre exemplu, Raț nu intră niciodată pe teren, pe culoar înainte de a fluiera arbitrul, fără ca eu să-i pun banderola de căpitan, atunci când este cazul. Sunt de 13 ani la echipa națională, după ce am venit cu Mutu de la Juventus și de la Parma, dar niciodată n-am întâlnit o astfel de presiune. Se vorbea mult pe hol, discuții ascunse, presiunea a fost fantastică. Am fost o echipă și o familie pe care actuala conducere a FRF a încercat s-o destabilizeze.

Am 10 ani de studii superioare, două facultăți absolvite și prezența la foarte multe congrese din domeniu. Am fost la Madrid pentru a mă ocupa personal de recuperarea lui Răzvan Raț, mai ales că eu știu și kinetoterapie. Acolo am colaborat cu o puternică clinică, a cărei directoare m-a acceptat din prima când a văzut cum gândesc eu recuperarea lui Răzvan.

Am mai colaborat cu Fabio Cannavaro, câștigător al Balonului de Aur la momentul respectiv, cu Ibrahimovici, cu Taffarel, Adriano, la Parma. Am fost sunat de unul dintre cei care au fost propuși pentru a lucra în locul nostru, nu vreau să-i dau numele, și m-a întrebat: ’Domnul profesor, ce trebuie să fac eu la echipa națională? Asta după ce i-a făcut PFA-ul, după ce l-a angajat", a zis Păcurariu la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
863294053756086
Roxi Baciu  •  12 Mai 2016, 19:10

Nu sunt spagi de la jucatori.Toti care au jucat fotbal stiu ca in Romania se face un fel de cheta din partea jucatorilor pentru stafful medical si oamenii care au grija de teren,sa le mearga bine si ca o recompensa pentru munca lor.Asa este o echipa unita impreuna cu oamenii care nu se vad sau se vad prea putin la tv.

1776478749230159
Ion Pâdureț Nemaciu  •  12 Mai 2016, 17:13

Da fratioare,dar daca esti asa de bun sa nu-ti para rau ca pleci si spune-ne ceva si de spagile pe care le primiti de la jucatori.

927645680636912
Darius Adriana  •  12 Mai 2016, 16:52

domnilor de ce nu intelegeti odata pt totdeauna ca ne conduc toti prostii in toate domeniile.de fapt noi suntem mai prosti ca-i lasam sa ne conduca.ne meritam soarta.suntem un popor de *** si tradatori.ar trebui odata sa ne dam seama ca astia ne duc la haos ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează