FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Dezvăluiri de la plecarea lui Victor Pițurcă de la echipa națională! Cum au decurs lucrurile: "Am făcut totul să rămânem! Și în avion am discutat"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 19:07

Secund la naționala României în mandatul lui Victor Pițurcă, Valeriu Răchită regretă plecarea la Al Ittihad. Acesta recunoaște că s-au purtat foarte multe discuții până când oferta a fost acceptată.

"Mie îmi pare extrem de rău că am plecat. Eu am făcut tot ce e omenește posibil să rămânem, chiar în avionul din Finlanda. N-am decis eu, dar eram o echipă și a trebuit să plecăm.

Mă bucur însă enorm că sunt jucătorii pe care noi îi cunoaștem și sperăm să facă o figură frumoasă la Euro. Vom fi suporterii echipei naționale.

Pe mine mă doare că nu am fost invitați la aceea ședință de campanie. Și noi am contribuit la această calificare", a spus Valeriu Răchită pentru Dolce Sport.

În această campanie de calificare Victor Pițurcă a fost pe bancă la 3 meciuri. A remizat cu Ungaria și a învins Grecia și Finlanda în deplasare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close