FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMANIA

Dezvăluiri despre tactica lui Iordănescu de la EURO » De ce nu a jucat Sânmărtean mai mult: "Așa s-a gândit selecționerul"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 18:54

Aurel Țicleanu, fost  vicepreședinte al Comisiei Tehnice a FRF, a vorbit despre tactica pe care Anghel Iordănescu a avut-o la EURO și despre motivul pentru care Lucian Sânmărtean nu a jucat decât 45 de minute.

"Din ce știu eu, Iordănescu simțea că România va ieși din grupă și că el va continua la națională și după EURO. Iordănescu dorea să îl folosească pe Sânmărtean după faza grupelor, în meciurile unde avea nevoie de calitate. Așa s-a gândit Iordănescu. A fost sigur că trece de faza grupelor", a spus Țicleanu la DolceSport.

Rezultate România:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
eugeniustin
eugeniustin  •  29 Iunie 2016, 20:21
Postat de luc11 pe 29 Iunie 2016, 19:59

Cu Sanmartean punctam la impresia artistica, dar nu cred ca rezolvam ceva in meciurile cu Franta si Elvetia, este un talent, dar care nu poate fi decisiv, adica sa faca niste faze de gol sau sa marce goluri, altfel juca toata cariera la cluburi importante din Europa

Nu e adevarat, imi pare rau, ce sustii tu e fals.Uite-te pe cifrele din preliminarii si vezi cate pase de gol are sanmartean, cate pase filtrante reusite, cate driblinguri reusite si cate lovituri libere obtinute in apropierea careului advers.Pe langa astea, simpla prezenta a unui fotbalist de clasa baga putina spaima in fundasii adversi.

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  30 Iunie 2016, 05:50

Si eu am fost sigur ca trecem de faza grupelor. Eu, ca suporter, puteam sa gandesc astfel pentru ca nu eram platit cu 30 000 EUR pe luna de FRF! Iordanescu trebuia sa procedeze ca un profesionist, nu ca un suporter, trebuia sa se bazeze pe analize, pe strategie si tactici! Acum e clar ca buna ziua ca gandeste cat se poate de prost, adica nu este in stare sa gandeasca...

spinoza
spinoza  •  29 Iunie 2016, 21:45

A fost pe naiba! 3 meciuri 3 formule diferite de echipa! Nici n-a avut noroc, ca Pitzurca!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează