FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Dezvăluiri din interiorul FRF: "Există un complex de inferioritate față de Generația de Aur! Numirea selecționerului a fost de fațadă"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 12:40

Victoraș Iacob, fost membru în Comisia Tehnică a FRF, a vorbit despre situația de acolo și despre relația dintre actuala conducere și Generația de Aur.

"Am simțit o aversiune față de Generația de Aur. Cred că există un mare complex de inferioritate, mai ales că ei vin cu idei foarte bune. Sunt oameni care vin din fotbalul mare, de performanță și care-i pun în umbră pe cei de acum, care nu au expertiză.

Comisia Tehnică nu a avut niciun rol în numirea selecționerului. Într-o primă fază s-a luat legătura cu mai mulți antrenori care și-au arătat disponibilitatea de a pregăti naționala.

Eu l-am propus pe Walter Zenga, dar au mai fost pe listă Cosmin Contra și Boloni. Numele lui Anghel Iordănescu a venit undeva pe final. Am impresia că totul a fost de fațadă de la început, pentru că tot dânsul a fost ales", a spus Iacob la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
daniel8grosu
daniel8grosu  •  01 Iulie 2016, 13:54

EXPERTÍZĂ, expertize, s. f. 1. Cercetare cu caracter tehnic făcută de un expert, la cererea unui organ de jurisdicție sau de urmărire penală ori a părților, asupra unei situații, probleme etc. a cărei lămurire interesează soluționarea cauzei. ♦ (Concr.) Raport întocmit de un expert asupra cercetărilor făcute. 2. (Med.; în sintagma) Expertiză medicală = a) stabilire, în urma unui examen medical, a capacității de muncă în condițiile solicitărilor fizice și psihice din diferite profesii; b) consultație sau autopsie efectuată de medicul legist în cazuri de rănire, accident, viol, otrăvire, omor etc. – Din fr. expertise.

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  01 Iulie 2016, 10:49

Singurul complex e cârdăşia generaţiei lui Hagi cu behăyştenii si "impresarii de casă".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează