FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dezvăluiri din vestiarul naționalei » Florin Andone, pus la zid de grupul de jucători stelişti!

foto: Alex Nicodim, GSP
foto: Alex Nicodim, GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 00:01

Gazeta a aflat de ce Florin Andone nu s-a acomodat la naţională: grupul de jucători stelişti ar face glume de prost gust pe seama atacantului.

Florin Andone e cel mai bine cotat vârf al României în acest moment.

La 23 de ani, el este folosit des în atacul celor de la Deportivo și a fost convocat constant în ultimii doi ani la prima reprezentativă.
Însă vârful de atac a declarat în presa din Spania că nu se simte bine la lot. "Sunt la naţională de doi ani şi nu m-am simţit niciodată integrat sută la sută. Dar nu regret că am ales aşa. Când am ajuns profesionist, mi-am setat două obiective: să joc în prima ligă şi să ajung la naţionala ţării mele", a spus atacantul în "El Pais", cu puţin timp înainte de egalul României cu Danemarca, scor 0-0, meci pentru care Andone a fost suspendat din cauza cumulului de cartonaşe.

Gazeta a discutat cu mai mulţi oameni din interiorul echipei naţionale şi a aflat motivele pentru care Florin nu se simte în largul său când este convocat. În ediția de astăzi, toate detaliile! Poți răsfoi ziarul și în varianta online, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Acuze dure ale lui Ganea la adresa lui Stanciu, Chipciu și Keșeru! N-a scăpat nici Daum: "Prin Germania nu-l băga nimeni în seamă, era caricaturist"

Reproșurile lui Iordănescu jr la adresa selecționerului: "Daum ne-a făcut promisiuni fără acoperire"

Reghe a fost la Doha, unde ar fi negociat preluarea unei echipe!

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  29 Martie 2017, 11:36

dap . se vede si in teren , stelistii se cautau mai mult intre ei si jucatori ca Andone sau Maxim nu prea vedeau mingea .

1459013507747715
Dragos Radu  •  29 Martie 2017, 11:28

Grupul de jucatori fcsb-isti a distrus echipa nationala..de cand echipa nationala e pe scheletul fcsb-ului mergem din ce in ce mai rau..dupa ce ca sunt niste glume de jucatori ( pintili, adi popa, stanciu,chiriches, tatarusanu, chipciu, keseru) mai sunt si obraznici.

sadiku
sadiku  •  29 Martie 2017, 08:53
Postat de daweroirl pe 29 Martie 2017, 08:48

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close