NATIONALA    •   ROMÂNIA U21

Dezvăluirile lui Daniel Isăilă după ce a părăsit naționala U21: "Acel interviu din GSP m-a convins să plec"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Sambata, 09 Iunie

Daniel Isăilă a anunțat vineri că părăsește naționala U21, chiar în perioada în care reușise să creeze o echipă competitivă care luptă cu șanse reale pentru calificarea la EURO 2019. Antrenorul de 45 de ani va pleca în Arabia Saudită, la Al-Hazm. Tehnicianul a dezvăluit motivele care l-au determinat să renunțe la postul de selecționer în favoarea unei experiențe la o echipă de club. 

"Interviul cu Răzvan Lucescu din Gazeta m-a convins să plec de la FRF. Are dreptate, e diferență mare între selecționer și antrenor, îmi era foarte greu cu meciuri care se joacă atât de rar, la câteva luni. Mai aveam dubii, dar acel interviu m-a convins să plec", a dezvăluit Isăilă. 

Jurnaliștii GSP Dan Udrea și Remus Răureanu au realizat la sfârșitul lunii trecute un interviu de excepție cu Răzvan Lucescu, fostul selecționer al României. Acesta poate fi citit integral AICI!

"Naționala nu mai există! La Liga 1 nu mă mai uit, nu-s idiot! Impresarii și șefii de club fac jocurile" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK Salonic, în interiul acordat Gazetei

Isăilă a preluat naționala U21 în iarna lui 2016, după ce în prealabil fusese unul dintre secunzii lui Anghel Iordănescu la naționala mare. "Tricolorii" mici mai au de disputat patru meciuri, în deplasare cu Portugalia și acasă cu Bosnia, Țara Galilor și Liechtenstein.

PROGRAMUL TRICOLORILOR U21:

07.09.2018 Portugalia - ROMÂNIA
11.09.2018 ROMÂNIA - Bosnia-Herțegovina
12.10.2018 ROMÂNIA - Țara Galilor
16.10.2018 ROMÂNIA - Liechtenstein 

Vezi și:

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

asgaard81  •  09 Iunie 2018, 11:59

Tocmai asta este marea provocare: sa faci o echipa (adunata in cateva zile) sa joace "ceas"!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase