FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dezvăluirile lui Il Luce » Cum l-a convins Ahmetov să continue la Şahtior: "Am vorbit cu el la telefon"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 18:11

Mircea Lucescu şi-ar fi dorit să fie selecţionerul României măcar pentru meciul împotriva Irlandei de Nord, însă oficialii lui Şahtior Doneţk nu au fost de acord. 

"Era greu de presupus că voi putea prelua echipa naţională. În 2012, preşedintele lui Şahtior a refuzat să mă lase să conduc naţionala Ucrainei la campionatul european.

Mi-aş fi dorit foarte mult să fiu pe bancă la partida cu Irlanda de Nord. Nu pot uita meciul din urmă cu 30 de ani. Repriza secundă am urmărit-o în picioare, cu un pas în teren. Eram disperat! Nu pot uita că arbitrul ne-a dat penalty şi apoi a revenit.

Burleanu a venit la Kiev şi a discutat cu preşedintele. Toată lumea ar fi vrut ca eu să revin, dar eu am fost mereu cu sufletul alături de echipa naţională. Dar totul s-a terminat, nu mai are rost să discutăm. Acum există un selecţioner, am fost prezent în cantonamentul lor.

Am urmat dorinţa lui Ahmetov de a-mi respecta contractul. Am vorbit la telefon cu el şi mi-a spus să ţin cont de situaţia în care se află Şahtior”, a spus Mircea Lucescu la LookTV.

România şi Irlanda de Nord se vor întîlni vineri, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Celelalte meciuri din grupa României:
Grecia - Insulele Feroe (14 noiembrie)
Ungaria - Finlanda (14 noiembrie)
România - Irlanda de Nord (14 noiembrie)

Următorul meci oficial al naţionalei României va avea loc abia la 29 martie 2015, cînd "tricolorii" vor întîlnii pe Arena Naţională selecţionata Insulelor Feroe.

Clasament Grupa F:
1. Irlanda de Nord      6-1 goluri 9 puncte
2. România           4-1            7
3. Ungaria                    3-3              4
4. Finlanda                  4-4              4 
5. Grecia                       1-4               1
6. Insule Feroe            1-6               0


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tonyneculai
tonyneculai  •  13 Noiembrie 2014, 17:15
Postat de fulk_nerra pe 12 Noiembrie 2014, 19:10

nu prea imi vine sa cred. Era vb de 2 meciuri, in care Sahtior nu juca. Dupa atatea facute pt Shahtior, Lucescu merita aceasta favoare. Cred ar fi pregatit meciul cu Irlanda de N ca pe meciul vietii.

mda , era mai mult vb ca dupa ce Sahtior a trebuit sa plece din oras , au ramas fara stadion bombardat , acum sa plece si antrenorul, si asa toti jucatorii straini au incercat sa plece...

fulk_nerra
fulk_nerra  •  12 Noiembrie 2014, 19:10

nu prea imi vine sa cred. Era vb de 2 meciuri, in care Sahtior nu juca. Dupa atatea facute pt Shahtior, Lucescu merita aceasta favoare. Cred ar fi pregatit meciul cu Irlanda de N ca pe meciul vietii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează