FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA 0-0

Diagnostic șocant! FRF acuzată că a pus viața unui internațional în pericol: ”Cum să-l urci în avion?!”

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 00:00

Pompiliu Popescu îi acuză pe federali: "Cu fractură de piramidă nazală, jucătorul nu trebuia să zboare aşa de repede. Putea face tromboză la creier, din cauza presiunii!"

Fostul medic al echipei naţionale, Pompiliu Popescu, a criticat dur decizia ca Dragoş Grigore, cu fractură de piramidă nazală, să zboare spre casă, de la Astana, la numai câteva ore după meci.

"Dacă i s-a pus acel diagnostic, echipa nu trebuia să plece într-un timp atât de scurt. Când ai fractură de piramidă nazală, nu ai voie să te urci în avion aşa repede. Putea să facă tromboză la creier! A fost o gravă greşeală. Din incompetenţă, Burleanu şi ceilalţi l-au pus pe Dragoş Grigore într-un mare pericol", a spus medicul pentru spynews.

"Grigore trebuia să fie dus la spital, stabilizat hemodinamic, să i se oprească hemoragia şi apoi să zboare cu avionul", a adăugat el.

Referindu-se la anunţul că FRF ar urma să facă un protest la UEFA, pentru terenul de la Astana, dar şi pentru arbitraj, Pompiliu Popescu a spus că "ar fi o greşeală, le-ai crea un avantaj celor care ar trebui să joace acolo, în aceleaşi condiţii. Polonezii de ce n-au zis nimic?! Burleanu se crede justiţiar, dar nu se pricepe la fotbal".

"Eu am făcut memorii cu Danemarca şi cu Slovenia, şi ne-am ales cu amenzi. Dar ce să ştie ăştia de acum?! Iar terenul din Astana e omologat, degeaba faci memoriu. E doar politică!"
Mircea Sandu, fost preşedinte FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
polistul68
polistul68  •  14 Octombrie 2016, 10:10

Si dacaGrigore eera stabilizat hemodinamic si avea oprita hemoragia ?

317827231930285
Alfonso Senior  •  14 Octombrie 2016, 09:48

Federali de acuma niste ***,aruncati cu furca politic, de alti *** care nu au avut nici o treaba cu acest fenomen.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Octombrie 2016, 09:07

bai "federarilor", invatati macar lb. romana, daca tot va credeti ziaristi!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează