FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Dialog halucinant în biroul fostului șef SRI: "Băi, nu vă băgați și-n fotbal! Bineînțeles că o să câștige Burleanu"

George Maior, în dreapta, alături de Barack Obama, fostul președinte SUA
George Maior, în dreapta, alături de Barack Obama, fostul președinte SUA

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 11:42

La 4 ani de la alegerile FRF, câștigate de Răzvan Burleanu, și cu 6 săptămâni înainte de următoarele alegeri, Dan Andronic, jurnalist EVZ, a rememorat un dialog care ar fi avut loc în biroul fostului șef SRI George Maior în 2014. 

Andronic susține că, înaintea alegerilor FRF din 2014, a asistat la un dialog purtat între George Maior, șeful SRI de la acea vreme, în prezent ambasador al României în SUA, și generalul Florian Coldea, care era adjunctul șefului SRI. Cei doi ar fi stabilit atunci viitorul câștigător al postului de președinte al Federației. 

Potrivit lui Andronic, Coldea i-ar fi spus lui Maior că Răzvan Burleanu va câștiga pe 4 martie 2014: "Băi, nu vă băgați și aici! Ce căutați voi în fotbal, ce vă interesează cine câștigă? Bineînțeles că o să câștige Burleanu".

Iată  dialogul integral dezvăluit de ziaristul EVZ:

"OPERAȚIUNEA «NOI SUNTEM STATUL», faza Sufrageriei pe fotbal.

Reiau seria amintirilor cu ceva haios. Zic eu

Era prin 2014, mă întâlneam cu George Maior, șeful SRI, un om de care eram apropiat, cu care "puneam" la cale diverse chestiuni, multe din ele cu valență istorică sau filosofică. Cât ne pricepeam și noi, acolo...

La un moment dat, în biroul lui vine gen. Florian Coldea. Își ia și el un pahar, vin roșu cu gheață și începem să discutăm despre fotbal.

După câteva minute arunc o vorbă:

- Văd că sunt alegeri la FRF și o să câștige un puști, Burleanu...

Știam de planul de schimbare a României prin raderea celor "vechi" și instalarea "omului nou", de implicarea Binomului, iar în cazul FRF auzisem că Burleanu este susținut de Vasile Dâncu și pe cale de consecință și de George. Ponta și Dragnea erau pe aceeași pagină, aș spune acum.

Burleanu avea profilul "Omului Nou", aveam oarecari bănuieli, vroiam să verific.

Maior, obișnuit cu stilul meu provocator, tace. Hodoronc-tronc se vâră și gen. Florian Coldea în vorbă:
- Nu știu dacă o să câștige Burleanu, cred că are mai multe șanse Chivorchian...

Eu mă uit la el, ușor uimit. Nu prea știam cine-i Chivorchian, cred că era de la Bacău, fosta echipă a lui Hrebenciuc și Sechelariu. Mi se părea aiurea să aud că va câștiga alegerile la FRF. Măcar Burleanu era tânăr...

În acel moment îl văd pe George M. roșu la față spunându-i cu glas ridicat lui Coldea:

- Băi, nu vă băgați și aici! Ce căutați voi în fotbal (n.m. voi, adică partea operativă), ce vă interesează cine câștigă? Bineînțeles că o să câștige Burleanu.

La care Coldea a dat înapoi, vag ironic:

- Nu ne băgăm...

Am trecut la politică.

O posibilă încheiere: Burleanu a câștigat. Chivorchian i-a dat voturile în turul doi lui Burleanu. Dâncu a câștigat.  România "Omului Nou" înregistrase încă o victorie.

Sunt convins că totul este o întâmplare întâmplătoare, iar primele trei propoziții din paragraful de mai sus nu au nici o legătură cu procesul electoral de la FRF din 2014. Dar această discuție a existat!"

113-58a fost rezultatul din turul II al alegerilor FRF, când Burleanu l-a învins pe Vasile Avram

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  07 Martie 2018, 03:07
Postat de Stefan Anghel pe 07 Martie 2018, 01:15

pai extraterestrii chiar se amesteca in treburile tarii...uite exemplu tocma din insorita spanie:"extraterestrii au invins galacticii dupa lupte seculare care au durat 90 de minute si au cucerit trofeul de campioni ai spagnei ! deci ce ie valabil in spagna,nu merge la romnika ?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169060557063831
Stefan Anghel  •  07 Martie 2018, 01:15
Postat de haxor pe 06 Martie 2018, 22:15

Andronic asta e pe aratura ca si majoritatea trolilor socialisti din Romania! Chiar nu-mi place Burleanu dar de la a nu-l suporta in fruntea federatiei si sa plec urechea la ce "dezvaluiri" face zilnic Andronic, dati-mi voie sa ma tavalesc de ras! Andronic si astia de la Evaz mai au un pic aduc ca argumente ca extraterestii se amestica in treburile interne ale tarii! Ce tara plina de suspiciosi, ipocriti si *** mintal! :-)))

pai extraterestrii chiar se amesteca in treburile tarii...uite exemplu tocma din insorita spanie:"extraterestrii au invins galacticii dupa lupte seculare care au durat 90 de minute si au cucerit trofeul de campioni ai spagnei ! deci ce ie valabil in spagna,nu merge la romnika ?!

169060557063831
Stefan Anghel  •  07 Martie 2018, 01:12

ce vrea sa ne spuna petrica de la gesepe cu articolu asta e ca agentu termic buleanu are binecuvantarea organizatiei de partid si de stat ! ce nu ne spune petrica in articol e ca organizatia de partid si de stat il binecuvanteaza si pe contracandidatul lupulescu...numa marcel pavel sa nu fie ales,ca e mare stres !!!!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează