FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRAKLIS SALONIC

Dică: "Naţionala e totul pentru mine, nu Steaua!" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2009 00:00

Nicolae Dică, mijlocaşul lui Iraklis Salonic, spune că Steaua nu este la fel de importantă pentru el ca echipa naţională.

"Echipa naţională înseamnă totul pentru mine, nu Steaua! Sper ca Răzvan Lucescu să aducă un suflu nou la echipă şi să ne califice la Europenele din 2012. Dacă voi juca bine, cred că voi intra în vederile lui. A fost neplăcut ce s-a întâmplat în această campanie pentru Mondiale. Eram favoriţi la calificare, alături de Franţa, şi am ajuns codaşi", a spus Nicolae Dică pentru evz.ro.

Citeşte articolul complet pe evz.ro

Playtech: Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Chiar ea a mărturisit


Comentarii (6)
 •  11 Mai 2009, 12:31

nu stiu ce va face dayro in ccontinuare la steaua. e tanar si poate sa si bata joc de el si de steaua inca vreo doi ani. ceea ce stiu sigur e ca la DICA din 4 lovituri libere 1 era gol si 1 era pe capul lui goian. mai mult nu vreau sa comentez.

 •  11 Mai 2009, 11:53

pentru ala cu nationala perfecta, daca am juca cu florin costea si mihai costea atacanti nu am bate nici pe feroe, aia nu au valoare baietii aia doi decat daca scapa singuri cu portaru, in rest s-a vazut ,doar pe specula.ce joaca craiova e tzurka nu fotbal ca si urziceni, echipe facute doar pentru contraatac, astia nu au auzit de constructie la mijloc , toate mingiile bubuie in fata pe varfuri , la fel si timisoara cu gigel bucur.

 •  11 Mai 2009, 11:45

F.Costea-M.Costea Mutu-Tanase-Lazar-Nicu Rat-Chivu-Gaman-Sapunaru -Lobont Chiar daca Costea a ratat mult. Tot este cel mai valoros atacant din Romania.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează