FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

Din nou acasă » Atmosferă minunată făcută de fanii de pe Arena Națională la România - Olanda

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 22:13

Ultimele evoluţii ale "tricolorilor" au determinat schimbarea atmosferei şi pe Arena Naţională, fanii încurajându-i cu caldură pe elevii lui Contra la meciul cu Olanda. (Vezi aici desfășurarea partidei)

Se simte iarna în aer şi un vânt rece bate în rafale bezmetice. E ultimul joc al echipei naţionale în 2017, un an negru, dar cu un final cu reflexe a speranţă. La Cluj, acum câteva zile, fanii au umplut stadionul şi au învelit cu o căldură parcă uitată echipa naţională. Băieţii lui Contra i-au răsplătit cu o victorie şi, mai ales, cu un joc consistent, să ne facă să mai uităm de amăreala încă unei calificări ratate. 

Dublă pentru Chiricheş

A fost rândul bucureştenilor şi a Arenei Naţionale. Nu erau mulţi suporteri la intrarea "tricolorilor" pe teren. Poate vreo 3.000. I-au primit însă cu aplauze pe Chiricheş şi compania, care au adus un banner cu mesajul :"Mulţumim că sunteţi aici!".

Pentru Vlad era o zi specială, a împlinit chiar ieri 28 de ani şi purta pentru a 22-a oră banderola de căpitan al naţionalei, egalându-l în clasamentul all time pe Mircea Lucescu. Acolo conduce Hagi, cu 65 de banderole, urmat de Chivu, 50, şi Ştefănescu, 43. 

Bălaşa out de la încălzire

Kiss Camera încearcă să mai încălzească atmosfera. Pe frigul asta nu-ţi mai arde nici de pupat! Dar oamenii reacţionează. Tribuna strigă numele jucătorilor, chiar dacă mai timid la unii.

"Budescu!" răsună cel mai tare, semn că a devenit deja simbolul noii echipe a lui Contra. La încălzire, Mihai Bălaşa acuză probleme medicale şi de la staţia arenei se anunţă că va fi înlocuit în echipa de start cu Hanca. 

Începe meciul. Sunt aproape 20.000 în tribune şi freamătă. La prima centrare a lui Hanca. La lobul de la 40 de metri al lui Budescu. Se scandează "România! România!". Mai ales că olandezii au început tare. Sunt salutate cu aplauze şi intervenţiile lui "Panti". Fiecare dribling e însoţit de urale. Miroase a acasă. Episodul Armenia era deja uitat. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close