FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD, AZI, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Doar 1.000 » Nord-irlandezii nu se îngrămădesc să vină la Bucureşti: au returnat 1.700 de tichete

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 noiembrie 2014 21:28

Chiar dacă păreau foarte interesaţi de meciul favoriţilor lor de la Bucureşti, fanii nord-irlandezi au returnat 1.700 de tichete.

Interesul pentru meciul din această seară este destul de redus chiar şi în rîndul fanilor nord-irlandezi, în ciuda ofertei de bere bună şi extrem de ieftină, pentru ei, pe care o pot găsi la Bucureşti.

Iniţial, aceştia făcuseră un demers la UEFA, să poată fi prezenţi la meci chiar dacă forul european ar fi decis ca partida România - Irlanda de Nord să se dispute cu porţile închise.

Cu toate acestea, reprezentanţii federaţiei nord-irlandeze au anunţat că le-au fost comandate doar 1.000 dintre cele 2.700 de tichete care le-au fost rezervate de către omologii români.

ALTE ŞTIRI DESPRE NAŢIONALĂ:

Dinamo da, Steaua nu!
Începînd de la meciul cu Irlanda de Nord, FRF a decis să nu mai pună direct bilete la dispoziţia galeriilor, în urma incidentelor şi amenzilor plătite în ultimii doi ani. Toţi fanii au fost obligaţi să-şi procure tichete online sau de la case. Facţiunile Stelei au anunţat că vor veni la stadion, dar nu în mod organizat. În schimb, cei de la Dinamo şi-au luat aproximativ 1.000 de bilete şi vor fi prezenţi în Arena Naţională la locul lor obişnuit din peluza Nord.

Il Luce nu vine
"Meciul cu Irlanda de Nord, din '85, cînd am pierdut cu 1-0, rămîne o rană neînchisă pentru mine", a repetat mereu în ultimele zile Mircea Lucescu. Miercuri, el i-a vizitat în cantonamentul de la Mogoşoaia pe "tricolori", dar ieri a părăsit România, astfel că nu va fi prezent la confruntarea din această seară.

Debut cu victorie
Ieri, România U21 a învins cu 1-0, în deplasare, într-un amical, echipa similară a Serbiei, prin golul înscris de Cătălin Tîră, în minutul 9. La primul său meci ca selecţioner al "naţionalei" U21, Mihai Teja a folosit echipa: V. Cojocaru - Cr. Manea (73 C. Ştefănescu), Neag, Nedelcearu, Mitache - I. Cristea, I. Şerban (60 Nedelcu) - Păun (56 I. Roşu), Bumba (60 Enceanu), Popadiuc (60 Bărbuţ) - C. Ţîră (56 Tudorie).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
harison
harison  •  14 Noiembrie 2014, 09:28

Mai bine s-ar fi jucat la Cluj,am fi jucat cu stadionul arhiplin nu pe jumatate ca deseara.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  14 Noiembrie 2014, 09:20

1000 de fani,din cealalta parte a europei,dintr-o tzara mai mica decat bucurestiul....nu e deloc putin ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează