FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19

Doar victoria duce sigur la Euro » Naţionala U19 joacă contra Serbiei meciul decisiv pentru calificarea la CE

Tricolorii au obţinut patru puncte în primele două partide
Tricolorii au obţinut patru puncte în primele două partide

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 28 mai 2012 21:42

Dacă Germania bate la peste 4 goluri diferenţă Ungaria, "tricolorilor" nu le-ar ajunge o remiză cu Serbia.

Zi importantă mîine pentru "tricolorii" U 19. E în joc calificarea la turneul final european, din iulie, în Estonia. După 4-0 cu Ungaria şi 1-1 cu Germania, elevii lui Stîngă vor întîlni la Novi Sad echipa gazdă, Serbia. "I-am urmărit pe sîrbi în partida lor cu nemţii, încheiată 2-2.

Au o echipă puternică, masivă, mai tare decît Germania. Dar dacă ne facem jocul nostru, putem să-i învingem", a spus Cristian Gavra, golgeterul României.

Un succes cu Serbia ar aduce "tricolorilor" o calificare fără emoţii. În cazul unei remize, coroborată cu un succes al nemţilor la peste 4 goluri diferenţă contra Ungariei, Germania s-ar califica. Ajung la turneul final doar cîştigătoarele grupelor, criteriile fiind: numărul de puncte, golaverajul, golurile marcate în toate partidele din grupă.

19 ani au trecut de la ultima calificare a unei reprezentative U19 la un turneu final: în 1993 a participat generaţia lui Curt şi R. Niculescu, antrenor Gh. Staicu (0-0 Portugalia, 0-3 Turcia, 0-1 Ungaria)

Clasament:
1. România 4 p (golaveraj 5-1), 2. Serbia 4 p (3-2), 3. Germania 2 p (3-3), 4. Ungaria 0 p (1-5). Miercuri, ultima etapă: România-Serbia şi Germania-Ungaria (ambele ora 18:00).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
juniordefotbal
juniordefotbal  •  29 Mai 2012, 19:52
Postat de cordos_eu pe 29 Mai 2012, 14:11

parca vad ca Serbia ne sapa din nou, iar Germania spulbera Ungaria de la 4-0 in sus. desi asta chiar e o generatie foarte buna, parca prima generatie de mult timp la sub 19. chiar daca ne-am calificat cu ultima la under 19, aia nu avea nici o idee de joc iar antrenorul era slab. aceasta noua generatie il are pe Ovidiu Stinga antrenor si deja a eliminat Italia. sper s-o faca si cu Germania sa dea tot astazi

Dar daca castiga Serbia? Serbia 7p.?

bluered
bluered  •  29 Mai 2012, 16:36

Uitati ce spune regulamentul competitiei: 6.09 În cazul în care două sau mai multe echipe sunt egale la puncte după teminarea meciurilo din grupă, următoarele criterii sunt aplicate pentru a determina clasamentul: a) număr mai mare de puncte obţinute în meciurile dintre echipele ÎN CAUZĂ. b) diferenţa superioară de goluri rezultată din meciurile jucate în grupă în rândul echipelor ÎN CAUZĂ. c) numărul mai mare de goluri marcate în meciurile jucate în grupă în rândul echipelor ÎN CAUZĂ. d) În cazul în care, după ce s-a aplicat criteriile de a) la c), doua echipe sunt încă egale se aplica din nou criteriile a la c celor două echipe. (Cand sunt trei echipe egale se aplica această regulă)

valyomanyd
valyomanyd  •  29 Mai 2012, 14:28
Postat de cordos_eu pe 29 Mai 2012, 14:13

Germania bate Serbia ma de la 4-0 in sus le da

daca taceai ce bine era germania - serbia 2-2 in primul meci maaaaaa

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close