FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Doi dinamovişti îl cer pe Lato la echipa naţională: "Este unul dintre cei mai buni fundaşi din Europa!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 martie 2013 20:16

Victor Piţurcă a convocat 9 stelişti la echipa naţională pentru partidele cu Ungaria şi Olanda, dar nu şi pe Iasmin Latovlevici, unul dintre cei mai în formă jucători români.

Piţi a explicat că pe acel post îi are pe Ştefan Radu şi pe Răzvan Raţ, dar doi dinamovişti l-au cerut printre "tricolori" pe Lato. Florin Bratu, fostul jucător al lui Dinamo, crede că stelistul trebuia să fie convocat neapărat: " Latovlevici nu avea cum să lipsească din echipa asta, era intr-o formă excelentă, a jucat foarte bine cu Ajax şi cu Chelsea".

De asemenea, şi legenda dinamovistă Cornel Dinu îl laudă pe Lato şi îl vede printre cei mai buni fundaşi stînga din Europa: "Nu am văzut aşa ceva, este cel mai bun fundaş stînga român şi unul dintre cei mai buni din Europa, dar nu este convocat la naţională", s-a declarat surprins şi Dinu.

Latovlevici a marcat un gol împotriva lui Ajax şi a transformat penalty-ul decisiv cu olandezii, iar în meciul din optimi cu Chelsea a centrat superb la lovitura de pedeapsă obţinută de Rusescu, fiind din nou extrem de lăudat.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (42)
saviola2_8
saviola2_8  •  25 Martie 2013, 00:16

eu cred ca Lato e peste Radu ca fundas lateral in momentul asta, eu asa vad la ora asta, iar radu nu este fundas de banda excelent este unu mediu, el de fapt este un fundas central foarte bun, pana si rat cred ca este mai bun ca radu, el pe ofensiva e nul fata de lato sau rat! eu i-as fi bagat in centru pe radu si chiriches fara probleme, daca nu merge si gardos dar eu zic ca radu ar fi facut super pereche cu vlaf in centru.Stiu o sa inceapa demagogii sa-mi zica de radu ca joaca in italia, bla bla, nu ma int! vorbesc de forma de moment , uite ca intamplator am aceeasi parere cu mr dinu si multi altii!

petru_stelistu
petru_stelistu  •  24 Martie 2013, 23:48

Tanase da randament doar cand e Lato in forma si e alaturi de el. Unii spuneau ca Lato nu stie sa se retraga, dar daca vrei sa te califici trebuie sa castigi cu echipe precum Ungaria, indiferent unde joci.

newentry
newentry  •  24 Martie 2013, 23:26
Postat de botizan pe 24 Martie 2013, 22:43

Ii cel mai bun din Europa ... nu printre cei mai buni :))

Nu există altul, tractoraș cu 5 viteze:))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează