FOTBAL  »  NATIONALA  »  JUNIORI

Doi stranieri pentru juniori » Ultima sută de metri pentru desemnarea selecţionerilor la ”naţionalele” juvenile

Doru Isac
Doru Isac

Articol de - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 23:12

În faza finală au rămas 10 tehnicieni. Printre ei se regăsesc Doru Isac, cu o vastă activitate în zona asiatică şi arabă, şi Andrei Spier, un german de origine română.

La începutul săptămînii viitoare, FRF îi va desemna şi pe cei patru antrenori de la loturile de juniori (U14, U15, U17, U18), după ce Viorel Moldovan a fost ales să conducă reprezentativa de tineret.

Iar în faza finală de evaluare au rămas zece tehnicieni: Adrian Boingiu, Costel Enache, Doru Isac, Gabriel Manolache, Lucian Marinoff, Cristian Sava, Andrei Spier, Adrian Szabo, Ion Toma, Adrian Văsîi.

Numele-surpriză vin de peste hotare. E vorba despre Isac şi Spier. Primul dintre ei, în vîrstă de 52 de ani, a lucrat după Revoluţie cu precădere peste hotare, în Franţa, Japonia, Singapore, Arabia Saudită şi Qatar.

A încercat o intrare în fotbalul românesc în 2003, cînd a fost pentru scurt timp secundul lui Rednic la Rapid. În peregrinările sale, a lucrat cu nume mari, precum Wenger, Queiros, Milutinovici şi Adriaanse. Iar Spier e un neamţ de origine română, care a activat o vreme şi pentru federaţia germană.

1.800 de euro va fi salariul pentru fiecare selecţioner de la juniori: va încasa o primă de 10.000 de euro pentru orice calificare la un turneu final

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
robyy_fotbal
robyy_fotbal  •  08 Iulie 2014, 14:07

nu inteleg ce mai cauta cristian sava , de care se stie ca a luat bani, si isac care a lucrat afar habar nu are ce inseamna fotbal juvenil in romania si celalat la fel spier vasii adrian si el nu a avut nimic

brancusi
brancusi  •  08 Iulie 2014, 10:01

I-auzi,frate,Isac,marele antrenor de la harapi pe vremea cand aia inca nu se dezmeticisera cu ce se mananca fotbalul..Nu zic ca fostii mari internationali au rupt gura targului,dar oare de ce-i face acum ghesebeul reclama taman unuia ca asta?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează